Ingen NVIDIA Control Panel alternativet tilgjengelig etter oppgradering til Windows 7

Ingen NVIDIA Control Panel alternativet tilgjengelig etter oppgradering til Windows 7

Etter oppgradering til Windows 7, kan det ikke være noen NVIDIA Control Panel alternativet fra høyreklikkmenyen på skrivebordet eller fra kontrollpanelet i Windows 7.

Brukere må oppgradere til de nyeste driverne NVIDIA å løse kompatibilitetsproblemet.

Laste ned og installere den siste versjonen av skjermdriveren

Slik laster du ned og installerer de nyeste skjermdriverne:

1. Klikk her for å gå til siden Drivere og Nedlastinger.

2. Klikk på

Skriv inn en service-ID
    for å bruke service-ID-en for å søke etter driveren, klikk deretter på
    .
    Merk:
    Hvis service-ID-en ikke er tilgjengelig, klikker du på
    Velg modell
    , velg riktig produkttype og produktmodell, og klikk deretter på
    Bekreft
    .
  3. Velg operativsystemet som er installert på PC-en, på rullegardinmenyen Operativsystem:.

4. Velg språket du vil ha, fra rullegardinmenyen Driverspråk: hvis standardverdien ikke er riktig.

5. Velg Skjerm på rullegardinmenyen Kategori:.

6. Velg driveren for systemet i Filnavn-kolonnen for å vise nedlastingssiden.

Merk:
    Hvis du har informasjonen som ble oppgitt i systeminformasjonsverktøyet på Internett eller på fakturaen, kan du bruke denne for å se hvilke drivere du kan laste ned.

Les gjennom informasjonen på siden, og merk deg delene som inneholder installeringsinstruksjoner og viktig informasjon.
  7. Klikk på Last ned nå .Det kan hende at du mottar en advarsel og spørsmål om du vil kjøre eller lagre filen.

8. Klikk på Lagre.

9. Når skjermbildet Lagre som vises, angir du en mappe der du lagrer filen som blir lastet ned, og klikker på Lagre. Et skjermbilde med nedlastingsfremdriften vises.

10. Når nedlastingen er fullført, følger du installeringsinstruksjonene.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN18296

Dato sist endret: 07/02/2017 02:31 AM