Sikkerhetsfunksjoner på Dell-nettbrettet Venue 7 og Venue 8

Det finnes en rekke funksjoner på Android-operativsystemet på nettbrettet som kan bidra til å beskytte informasjonen din. Du får tilgang til sikkerhetsfunksjonene ved å dra nedover fra øverst til høyre. Trykk på Settings-ikonet (Innstillinger). På venstre side under Personal (Personlig) trykker du på sikkerhetsikonet for å få tilgang til Androids sikkerhetsfunksjoner.

Merk: Skjermbildene i denne artikkelen er på engelsk. På enheten vises språket du velger.

Du kan få tilgang til alternativer for å låse opp skjermen ved å trykke på Screen Lock (Skjermlås) øverst til høyre på menyen Security (Sikkerhet).

Merk: Hvis du angir en sikker opplåsingsmetode (annet enn glidebryteren), må du bruke denne opplåsingsmetoden for å endre sikkerhetsalternativene senere.

• Slider (Glidebryter) – Som standard kan du låse opp åpningsskjermen for Android ved å skyve låsekonet til høyre. Dette er ikke en sikker skjermlås, og alle kan låse opp enheten med denne glidebryteren.
  • Face Unlock (Ansiktsgjenkjenning) – Du kan konfigurere ansiktsgjenkjenning ved hjelp av webkameraet. Dette er mindre sikker enn å bruke en PIN-kode eller et passord fordi noen som ligner på deg, fortsatt kan låse opp enheten. Hvis du vil bruke ansiktsgjenkjenning, trykker du på Face Unlock (Ansiktsgjenkjenning) og følger instruksjonene.
  • Pattern (Mønster) – Hvis du vil låse opp enheten ved hjelp av et mønster, må du angi et opplåsingsmønster på et rutenett med ni punkter. Når du har angitt og bekreftet et mønster, vises rutenettet når du starter opp nettbrettet. Du må angi riktig mønster for å låse opp nettbrettet.

Dette er et eksempel på et mønster du kan bruke. Du kan angi et hvilket som helst mønster.
  • PIN (PIN-kode) – Du kan angi en firesifret PIN-kode for å låse og låse opp nettbrettet. Du vil bli bedt om å angi koden to ganger for å bekrefte den.
  • Password (Passord) – Du kan angi et passord ved hjelp av et virtuelt tastatur. Du vil bli bedt om å angi passordet to ganger for å bekrefte det.

Encryption (Kryptering) – Under delen Security (Sikkerhet) kan du kryptere nettbrettet. Du kan kryptere kontoer, innstillinger, nedlastede programmer og tilknyttede data, medier og andre filer. Når du har kryptert nettbrettet, må du skrive inn en numerisk PIN-kode eller et passord for å dekryptere nettbrettet, med mindre du gjenoppretter fabrikkinnstillingene og sletter alle dataene.

Merk: Kryptering tar minst en time. Du må starte med et oppladet batteri og holde nettbrettet tilkoblet til krypteringen er fullført. Hvis du avbryter krypteringsprosessen, mister du noen av eller alle dataene.

Artikkel-ID: SLN268391

Dato sist endret: 13/05/2015 10:47 AM