Hvordan endre kontobildet, skjermlåsen og bakgrunnen for startskjermen i Windows 8?

Denne artikkelen inneholder informasjon om «Hvordan endre kontobildet, skjermlåsen og bakgrunnen for startskjermen i Windows 8?»

Slik endrer du kontobildet:

1. Trykk på Windows-tasten for å starte startskjermen.
  2. Klikk på Brukerpanelet øverst til høyre i startskjermen.
  3. Velg Endre kontobilde.
  4. Klikk på én av de medfølgende bakgrunnsbildene, eller bruk Bla gjennom-knappen og velg et bilde fra datamaskinen din, Bing, SkyDrive, eller til og med kameraet ditt.

Slik endrer du bildet på låseskjermen:

Låseskjerminnstillingene er plassert i appen for PC-innstillinger

1. For å få tilgang til den åpner du Innstillinger-perlen (trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger-perlen raskt fra hvor som helst i Windows)
  2. Velg Endre PC-innstillinger.
3. Velg Tilpass-kategorien, og velg Låseskjerm.
4. Klikk på ett av de medfølgende bakgrunnsbildene, eller bruk Bla gjennom-knappen og velg et bilde fra datamaskinen din, Bing, SkyDrive, eller til og med kameraet ditt.

Slik endrer du bakgrunn for startskjermen:

1. For å få tilgang til den åpner du Innstillinger-perlen (trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger-perlen raskt fra hvor som helst i Windows)
  2. Velg Endre PC-innstillinger
  3. Klikk på Tilpass-kategorien, klikk på Startskjermen, og velg bakgrunnsbilde og fargevalg.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN284367

Dato sist endret: 14/05/2018 10:44 AM