Bærbar LCD slås av under normal bruk

Artikkelen beskriver informasjon for å løse problemer med en LCD-skjerm slås av eller settes i ventemodus eller dvalemodus under normal bruk.

LCD slår seg av under bruk.

Du kan oppleve symptomer baneretningen LCD-skjermen slås av eller gå inn i en ventemodus eller dvalemodus.

Kontroller nedenfor mulige årsaker:

• Magnetiske armbånd eller smykker

• Stabling av bærbare systemer på toppen av hverandre

• Elektrisk utstyr i nærheten av monitoren

• Andre magnetiske kilder

På mange systemer er det en magnet befinner seg i LCD-surround (A) (vanligvis øverst i høyre hjørne) når skjermen er lukket dette forårsaker en reedbryteren i håndleddstøtten (B) for å lukke, gjennomføre en krets.

Dette igjen vil aktivere uansett hvilken handling operativsystemet har satt for 'når lokket er lukket' normalt slå av LCD eller sender systemet inn i en lavt strømforbruk i standby-modus.

Reedbryter diagram som viser virkningene av magneter.
Pic1: Diagrammet viser omtrentlig plasseringer for LCD reedbryter og magnet som kan opprette en ingen video scenario.

Artikkel-ID: SLN286221

Dato sist endret: 05/04/2017 10:15 AM