Using a stylus with Dell Venue tablets (Slik bruker du en pekepenn med Dell Venue-nettbrett)

Det er viktig å bruke riktig pekepenntype ved bruk av et Dell Venue-nettbrett for å få best mulig ytelse. Det er også viktig å vedlikeholde pekepennen.

Nettbrett Pekepenntype
Venue 7 Passiv (kapasativ)
Venue 8 Passiv (kapasativ)
Venue 8 Pro Aktiv
Venue 11 Pro Aktiv

Merk: Pekepennen som fulgte med tidligere Dell-nettbrett, slik som Latitude ST og Latitude 10, er IKKE kompatible med Venue-nettbrett, som bruker en annen digitaliseringsteknologi.

Følg disse nyttige tipsene for å få best mulig ytelse fra pekepennen og nettbrettet:
  • Kontroller at pekepennen har et nytt batteri. De fleste aktive pekepenner bruker et AAAA-batteri. Passive pekepenner krever ikke batteri.
  • Hvis du opplever uregelmessig pekepennfunksjon, kan du prøve å bytte batteriet. Pekepennen blir da tilbakestilt.
  • Rengjør pekepenntuppen. Oppsamlet skitt og smuss på tuppen kan påvirke ytelsen.
  • Enkelte nettbrett leveres med Mylar-beskyttelsesfilm på skjermen. Fjern Mylar-filmen for å få best mulig ytelse.
  • Hvis ytelsen ikke er som forventet, kan du se etter oppdateringer for Microsoft-operativsystemet, BIOS-oppdateringer og driver- eller fastvareoppdateringer for nettbrettet. Start nettbrettet på nytt etter at du har oppdatert den for å være sikker på at alle oppdateringer er tatt i bruk.

Artikkel-ID: SLN287170

Dato sist endret: 22/05/2015 11:27 AM