LED-lampe for batteristatus på Dell Chromebook

Lær hva statuslysene i LED-lampen for batteristatus betyr på en Dell Chromebook, og hvordan du løser problemer med lading.

LED-lampe for batterinivå

LED-lampen for batterinivå er enten plassert på fremsiden eller på høyre side av datamaskinen.

Tabellen nedenfor viser forklaringer av lyset i LED-lampen for batteristatus.

Strømkilde
Systemets strømtilstand
Batterinivå
Virkemåte for LED-lampe
Strømadapter
S0 – S5
Over 96 %
Av
Strømadapter
S0 – S5
Under 96 %
Hvit
Batteri
S0 – S5
> Lavt til fulladet
Av
Batteri
S0 eller S3
Lavt til kritisk lavt
Lyser gult
Batteri
S5
Lavt til kritisk lavt
Av
Batteri
S0 – S5
Batterifeil
Blinker gult

• S0 (PÅ) – Systemet er slått på.
  • S3 (hvilemodus) – Systemet er i hvilemodus. Det bruker mindre strøm.
  • S4(Dvale) – Systemet bruker minst strøm sammenlignet med alle andre hvilemodi. Systemet er nesten i en AV-tilstand, og bruker kun vedlikeholdsstrøm. Kontekstdata skrives til harddisken.
  • S5 (AV) – Systemet er i avsluttet tilstand.

Batteritilstand og lading

Merk: Du bør alltid holde batterinivået over 1 %. Hvis batteriet blir helt utladet, kan dette skade datamaskinen, og batteriet lades kanskje ikke fra en helt utladet tilstand.

Når det ser ut til at batteriet ikke lades:

1. Prøv en annen strømadapter hvis tilgjengelig.

2. Prøv å følge trinnene som er beskrevet i følgende artikkel: How to recover and reset the Chrome OS (Slik gjenoppretter og tilbakestiller du Chrome OS)

3. Utfør en test av batteritilstanden med strømadapteren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Kontroll av batteritilstand.

Artikkel-ID: SLN288782

Dato sist endret: 16/10/2017 03:45 AM