Streak 5-batteriet lader ikke, slår seg ikke på, starter på nytt eller slår seg plutselig av

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du løser problemer med at Streak 5-batteriet ikke lader, ikke slår seg på, starter på nytt eller plutselig slår seg av.

Innholdsfortegnelse:

1. Løse strømproblemer med Streak 5

1.   Løse strømproblemer med Streak 5

Merk:
Streak-enheten starter ikke opp før batterinivået når 10 %. Når nivået er på 0 til 10 %, kan du ikke slå på skjermen i mer enn et sekund, og du får ikke enheten til å starte opp. Bruk Dell-laderen, og sørg for å lade batteriet i 20–30 minutter.
  1. Fjern bakdekselet (figur 1 og 2).

2. Figur 1: Fjerne bakdekselet, trinn 1

Figur 2: Fjerne bakdekselet, trinn 2

3. Fjern batteriet.

4. Tørk av kontaktene både på batteriet og i selve enheten med en bomullspinne.

5. Sett inn batteriet på nytt (figur 3).

6. Figur 3: Sette inn batteriet

7. Sett bakdekselet på plass igjen (figur 4 og 5).

8. Figur 4: Sette bakdekselet på plass igjen, trinn 1

Figur 5: Sette bakdekselet på plass igjen, trinn 2

9. Lad batteriet i 20–30 minutter med Dell-laderen.

10. Hvis Streak-enheten fortsatt ikke fungerer som den skal, kan du kontakte teknisk kundestøtte

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN289848

Dato sist endret: 12/04/2016 02:23 PM