Hvordan løser jeg ulike prosessor erros etter prosessor og / eller hovedkortet er byttet ut på en Dell Inspiron 600m ?

Prosessor mikrokode Feilmeldinger

Etter utskifting av prosessor og / eller hovedkort på en Inspiron 600m , kan du få en av følgende feilmeldinger under Power On Self Test ( POST) :

• Unsupported CPU detected
  • An Unsupported Processor Was Found In System
  • Processor Microcode Error

I tillegg til ovennevnte feilmeldinger , kan det hende at datamaskinen ikke fullfører POST eller vise videoutgangen.

NOTE:

BIOS-versjonen som vil løse dette problemet er A16 eller nyere .

Laste ned og installere den nyeste BIOS-oppdateringen

1. Bla til siden Drivere og nedlastinger.

2. Klikk på Skriv inn en ID for å bruke service-ID-en til å finne BIOS-oppdateringen.

Merk:
    Hvis service-ID-en ikke er tilgjengelig, klikker du på Velg modell, og deretter velger du riktig produkttype og produktmodell.
  3. Klikk på Send.

4. Velg operativsystem, driverspråk, og viktighetsinnstillinger fra rullegardinmenyene (figur 1). Velg BIOS på rullegardinmenyen Kategori.

Operativsystem:
    Windows Vista 32-biters
    Driverspråk:
    Engelsk
    Kategori:
    BIOS
    Viktighet:
    Alle
    Figur 1: valg på rullegardinmenyen for drivere og nedlastinger
  5. Klikk på BIOS-oppdateringspakken du vil laste ned, i Filnavn-kolonnen for å vise nedlastingssiden.

Merk:
    Hvis du har informasjonen som ble oppgitt i systeminformasjonsverktøyet på Internett eller på fakturaen, kan du bruke denne for å se hvilke drivere du kan laste ned.
  6. Les gjennom informasjonen på siden.

7. Klikk på Last ned nå. Det kan hende at det vises en advarsel og et spørsmål om du vil kjøre eller lagre filen.

Merk:
    Hvis Dell Driver Download Manager-vinduet vises, klikker du på Install (Installer).
  8. Klikk på Lagre.

9. Når skjermbildet Lagre som vises, angir du en mappe der du lagrer filen som blir lastet ned, og klikker deretter på Lagre.

10. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Open Folder (Åpne mappe) i Dell Driver Download Manager.

11. Dobbeltklikk på filen, og følg installeringsinstruksjonene.

Hvis du vil finne ut mer om hvor du finner installeringsinstruksjoner, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Where To Find Driver Download And Installation Instructions (Hvor du finner instruksjoner for drivernedlasting og installering)

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN67039

Dato sist endret: 20/01/2016 08:40 AM