Hvordan bytte ut vanlige deler til en stasjonær eller bærbar Dell-PC

Denne artikkelen gir deg veiledning i hvordan du bytter ut vanlige deler til stasjonære og bærbare Dell-PC-er.

Klikk på den systemtypen under som best beskriver datamaskinen din:

Klikk her for videoer som viser bytting av komponenter i en stasjonær PC av full størrelse Klikk her for videoer som viser fjerning av deler for systemer med liten eller ultraliten formfaktor
Stasjonær PC av full størrelse og med minitårn Stasjonær PC med liten eller ultraliten formfaktor 14-, 15- eller 17-tommers bærbar PC

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: HOW10220

Dato sist endret: 23/05/2016 07:19 PM