Alternativer for gjenoppretting av Dell-medier

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter sikkerhetskopieringsdisker av installasjonen av Microsoft Windows-operativsystemet, samt hvor du finner informasjon om mediegjenoppretting.

Innholdsfortegnelse:

1. Hvordan oppretter jeg gjenopprettingsdisker for installering av Microsoft Windows-operativsystemer?
  2. Hvordan ber jeg om gjenopprettingsmedier for Microsoft Windows-operativsystemer?

Hvordan oppretter jeg gjenopprettingsdisker for installering av Microsoft Windows-operativsystemer?

Dell Backup and Recovery er et fleksibelt gjenopprettingsprogram for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse av de viktigste digitale dokumentene og minnene dine ved hjelp av noen få klikk.

Alle nye stasjonære og bærbare datamaskiner fra Dell er forhåndslastet med Dell Backup and Recovery Basic og et Microsoft Windows-operativsystem.

Hvis systemet ditt ble levert med Dell DataSafe, Dell Backup and Recovery Manager eller en annen eldre programvare for sikkerhetskopiering, anbefaler Dell at du oppgraderer systemet til Dell Backup and Recovery.

Hvordan lage gjenopprettingsmedier i Dell Backup and Recovery (1:46) – bare på engelsk

Laste ned og installere Dell Backup and Recovery – Windows 7 (2:30) – bare på engelsk

Laste ned og installere Dell Backup and Recovery – Windows 8/8.1 (2:24) – bare på engelsk

Hvis enheten din ikke ble levert med Dell Backup and Recovery installert, kan du finne mer informasjon under Installering og systemkrav.

Tilbake til toppen

Hvordan ber jeg om gjenopprettingsmedier for Microsoft Windows-operativsystemer?

Hvis du trenger medier for å reparere eller gjenopprette operativsystemet ditt til fabrikkinnstillingene, kan du gå til siden Media Backup (Sikkerhetskopieringsmedier) for å få informasjon om hvordan du oppretter gjenopprettingsdisker fra en Dell-datamaskin eller laster ned en avbildning fra nettet.

Vi leverer de nyeste mediene for nye enheter, men disse mediene har kanskje ikke alle de nødvendige driverne for din bestemte enhet, særlig hvis den er over ett (1) år gammel, på grunn av stadige oppdateringer. For å sikre at alle de riktige driverne er tilgjengelige for datamaskinen, anbefaler vi på det sterkeste at du laster ned de nyeste enhetsdriverne fra Dells webområde for kundestøtte.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN127718

Dato sist endret: 11/01/2018 07:29 AM