Slik konfigurerer du flere skjermer

Innholdsfortegnelse:

1. Ulike kontakttyper
  2. Konfigurere skjerm nummer to og angi visningsstiler

Denne artikkelen inneholder informasjon om de ulike kontaktene som brukes ved konfigurering av skjermer, og veiledninger etter operativsystem i hvordan du konfigurerer to/flere skjermer og bytter visningsstil.

Ulike kontakttyper

Koble skjermledningen(e) fra skjermen(e) til den bærbare eller stasjonære PC-en.

Tabell 1: Skjermtilkoblinger

DisplayPort

DisplayPort er en ny digital standard for å koble skjermer til PC-er, og den gir et skalerbart, digitalt skjermgrensesnitt med tilleggsfunksjonalitet for lyd og HDCP (High-Definition Content Protection). DisplayPort ligner vanligvis på USB-porter med én skrå side.
Du bør bruke en DisplayPort-kabel hvis det finnes DisplayPort-kontakter på både PC-en og skjermen.

DVI

DVI (Digital Video Interface) er den digitale standarden for å koble skjermer til PC-er. DVI-kontakter er vanligvis fargekodet med hvit plast og hvite etiketter.
DVI-kabelen gir et signal med bedre kvalitet enn VGA-kabler. Du bør bruke en DVI-kabel hvis det finnes DVI-kontakter på både PC-en og skjermen.

VGA

VGA (Video Graphics Array) er den analoge standarden for å koble skjermer til PC-er. VGA-kontakter er vanligvis fargekodet med blå plast og etiketter.
Hvis enten skjermen eller PC-en ikke har en DVI-kontakt, bør du bruke en VGA-kabel.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) er den gjeldende digitale standarden for tilkobling av alle former for skjermenheter.
HDMI-kabler gir den samme kvaliteten på videosignaler som DVI. HDMI kan imidlertid gi lyd gjennom kabelen, men skjermkortet må støtte lyd via HDMI-funksjonen for at det skal fungere.

Toppen av siden

Konfigurere skjerm nummer to og bytte visningsstil

Velg artikkelen nedenfor for de spesifikke instruksjonene for operativsystemet ditt. Disse artiklene omfatter instruksjoner for konfigurering og visningsstiler. I tillegg til disse veiledningene finner du ytterligere informasjon om Dell-skjermer på støttesiden for skjermer, her.

Toppen av siden

Artikkel-ID: SLN129825

Dato sist endret: 25/04/2018 08:00 AM