Veiledning for avinstallering av Dell Roxio Creator Starter på en Dell-PC

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du avinstallerer programvaren Dell Roxio Creator Starter på en Dell-PC.

Innholdsfortegnelse:
  1. Fjerne Dell Roxio Creator Starter fra en Dell-PC
  2. Veiledning for avinstallering

1.

Fjerne Dell Roxio Starter fra en Dell-PC.

Denne veiledningen forklarer hvordan du fjerner programmet Dell OEM Roxio Creator Starter fra en Dell-PC.

Se artikkelen nedenfor hvis du har andre spørsmål.
Hvis du allerede har fjernet programvaren og ønsker å installere den på nytt, kan du følge veiledningen nedenfor.

Tilbake til toppen

2.

Veiledning for avinstallering.

Du bør alltid først prøve å fjerne Roxio Creator fra kontrollpanelet i Windows:
  • Windows 8: tastene <Win + x> samtidig for å åpne en meny > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner

• Windows 7 og Vista: Start-knappen > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner

• Windows XP: Start > Kontrollpanel > Legg til eller fjern programmer

Løsningene nedenfor bør bare prøves hvis du opplever installeringsproblemer etter at du har fjernet Creator med avinstalleringsalternativene i Windows.

Creator 2011 System Cleaner bør bare brukes som siste utvei. Den fungerer med flere versjoner av Creator. Les instruksjonene nøye for å sikre at Creator 2011 System Cleaner fungerer som den skal.

Slik bruker du System Cleaner.

1. Stopp alle Roxio-installerings- eller programprosesser.

2. Pakk ut Creator 2011-installeringsprogrammet.
  1. Hvis du lastet ned Creator, må du pakke ut EXE-filen for installeringsprogrammet i en ny mappe. Du må kanskje laste ned et program for å pakke ut installeringsprogrammet – for eksempel WinZip Trial. Hvis EXE-utpakkingsfunksjonen er installert, vil du få opp et menyalternativ for å pakke ut filen når du høyreklikker på EXE-filen. Pass på å pakke ut EXE-filen i en ny mappe på harddisken.

2. Hvis installeringsprogrammet ligger på en CD/DVD-plate, høyreklikker du på installeringsplaten og velger Utforsk for å åpne den. Kopier deretter alle filene til en ny mappe på harddisken.

3. Last ned og installer Creator 2011 System Cleaner fra koblingen nedenfor. Etter nedlasting pakker du ut filen C2011_CleanSystem.bat i mappen der installeringsfilene blir pakket ut i trinn 2. Den skal ligge i samme mappe som filen Creator 2011 setup.exe.
4. Dobbeltklikk på C2011_CleanSystem.bat for å starte prosessen.

Tilbake til toppen

Hvis du trenger mer hjelp eller ønsker å gi oss tilbakemeldinger, kan du koble inn vårt tekniske team på Twitter.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN284858

Dato sist endret: 02/04/2014 12:00 AM