• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Montere og skifte deler i Alienware-datamaskinen

Sammendrag: Denne artikkelen inneholder koblinger til YouTube-videoer som kan bidra til å fjerne ulike deler og komponenter på Alienware-datamaskinen.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Årsak

Ingen årsaksinformasjon er tilgjengelig.

Oppløsning

Forholdsregler for sikkerhet og ESD

Utlading av statisk elektrisitet eller ESD er den plutselige elektriske strømmen mellom to objekter som forårsakes av kontakt. Noen komponenter i datamaskinen er følsomme for ESD. Dette er grunnen til at du må følge fremgangsmåten i neste liste eller i videoen nedenfor når du arbeider inne i Alienware-datamaskinen:

• Slå av systemet og alle eksterne enheter.
  • Koble systemet og alle eksterne enheter fra strømtilførselen, og ta ut batteriet.
  • Koble alle nettverkskabler og telefon- eller kommunikasjonsledninger fra systemet.
  • Bruk en håndleddsstropp og matte når du arbeider inne i et datamaskinsystem for å unngå skader på grunn av elektrostatisk utladning (ESD).
  • Plasser den fjernede komponenten forsiktig på en antistatisk matte etter du fjerner hver systemkomponent.
  • Bruk sko med ikke-ledende gummisåler for å bidra til å redusere sjansen for å få støt eller bli alvorlig skadet i en elektrisk ulykke.

Sikkerhetsregler og ESD-beskyttelse for Alienware-systemer på Alienware Support YouTube-kanal

Varighet: 02:02 (hh:mm:ss)
Undertekster: Bare tilgjengelig på engelsk

Demonteringsvideoer etter plattform

Se etter systemet ditt, og klikk på det for å vise listen over demonteringsdeler.

Viktig:
  • Demonteringsinstruksjonene er bare tilgjengelige i videoformat.
  • Disse videoene er bare tilgjengelige på engelsk på Alienware Support YouTube-kanalen.

SLN296868_en_US__2img_aw_alpha_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Minne Minne Trådløskort Trådløskort

SLN296868_en_US__6img_aw_area51_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Optisk stasjon Optisk stasjon Minne Minne
Skjermkort Skjermkort Trådløskort Trådløskort

Andre komponenter:

Lyssettingsbatterier
  1. Finn det høyre sidepanelet.

SLN296868_en_US__12i_aw_theaterlightbat_01_a51r2_mr_v1

2. Fjern skruen på Kensington-låsen.

SLN296868_en_US__13i_aw_theaterlightbat_02_a51r2_mr_v1

3. Løsne låsen på sidepanelet som vist på bildet.

SLN296868_en_US__14i_aw_theaterlightbat_03_a51r2_mr_v1

4. Løft og ta av sidepanelet.

SLN296868_en_US__15i_aw_theaterlightbat_04_a51r2_mr_v1

5. Finn batterimodulen.

SLN296868_en_US__16i_aw_theaterlightbat_05_a51r2_mr_v1

6. Fjern skruen på dekslet til batterimodulen.

SLN296868_en_US__17i_aw_theaterlightbat_06_a51r2_mr_v1

7. Skyv og ta av dekslet til batterimodulen som vist på bildet.

SLN296868_en_US__18i_aw_theaterlightbat_07_a51r2_mr_v1

8. Ta ut batteriene.

SLN296868_en_US__19i_aw_theaterlightbat_08_a51r2_mr_v1

Viktig: Systemet bruker to AA-batterier. Vi anbefaler at du bruker alkaliske eller oppladbare batterier.

SLN296868_en_US__20img_aw_X51_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Sidepanel Sidepanel Optisk stasjon Optisk stasjon Skjermkort Skjermkort
CPU-viftekanal CPU-viftekanal Trådløskort Trådløskort M2 SSD m-SATA-kort
Harddisk Harddisk(er) Minne Minne

SLN296868_en_US__29img_aw_Aurora_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk(er) Optisk stasjon Optisk stasjon Minne Minne
Skjermkort Skjermkort Væskekjøling Væskekjølesystem *
Merk: *Disse delene skal bare fjernes av en sertifisert Dell-tekniker.

Andre komponenter:

Lyssettingsbatterier (bare Aurora ALX)

Batteriene er plassert på baksiden av dekslet til stasjonsbrønnen.

1. Åpne systemet.
  2. Finn dekslet til stasjonsbrønnen.

SLN296868_en_US__36i_aw_theaterlightbat_01_auroraALX_mr_v1

3. Trykk på de to tappene for å løsne dekslet.

SLN296868_en_US__37i_aw_theaterlightbat_02_auroraALX_mr_v1

4. Skyv dekslet til stasjonsbrønnen mot baksiden av kabinettet, og ta det ut.

SLN296868_en_US__38i_aw_theaterlightbat_03_auroraALX_mr_v1

Viktig: Systemet bruker to AA-batterier. Vi anbefaler at du bruker alkaliske eller oppladbare batterier.

SLN296868_en_US__39img_aw_Phobos_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Deksel på høyre side Deksel på høyre side Harddisk Harddisk(er) Deksel på venstre side Deksel på venstre side
PCI-deksel PCI-deksel Skjermkort Skjermkort Trådløskort LAN-kort
Minne Minne Optisk stasjon Optisk stasjon

Andre komponenter:

Lyssettingsbatterier
  1. Åpne systemet.
  2. Finn lyssettingsbatteriene.

SLN296868_en_US__48i_aw_theaterlightbat_01_a51r1_mr_v1

3. Åpne låsen, og drei dekslet utover.

SLN296868_en_US__49i_aw_theaterlightbat_02_a51r1_mr_v1

4. Ta av dekslet.

SLN296868_en_US__50i_aw_theaterlightbat_03_a51r1_mr_v1

5. Ta ut batteriene.

SLN296868_en_US__51i_aw_theaterlightbat_04_a51r1_mr_v1

Viktig: Systemet bruker to AA-batterier. Vi anbefaler at du bruker alkaliske eller oppladbare batterier.

SLN296868_en_US__52AW15_n_17-R2

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Minne Minne M2 SSD M2.SSD
Trådløskort Trådløskort

SLN296868_en_US__52AW15_n_17-R2

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Minne Minne M2 SSD M2.SSD
Trådløskort Trådløskort

SLN296868_en_US__62AW13

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Minne Minne M2 SSD M2.SSD

SLN296868_en_US__66AW18

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk Minne Minne

SLN296868_en_US__76AW17-R1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Batteri Batteri Harddisk Harddisk Optisk stasjon Optisk stasjon
Minne Minne Trådløskort Trådløskort Skjermkort Skjermkort

SLN296868_en_US__83AW14

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Batteri Batteri Harddisk Harddisk Optisk stasjon Optisk stasjon
Minne Minne Trådløskort Trådløskort M2 SSD m-SATA

SLN296868_en_US__90M18x_R1-R2

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk(er) Minne Minne Trådløskort Trådløskort
Trådløskort Trådløst HD-kort

SLN296868_en_US__95M14x_R1-R2

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Bunndeksel Bunndeksel Batteri Batteri Trådløskort Trådløskort
M2 SSD m-SATA * Optisk stasjon Optisk stasjon Harddisk Harddisk
Minne Minne
Merk: *Bare tilgjengelig på M14x R2.

SLN296868_en_US__104M17x_R3-R4

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Harddisk Harddisk(er) Minne Minne

SLN296868_en_US__107img_aw_m11x_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Bunndeksel Bunndeksel Batteri Batteri Harddisk Harddisk
Minne Minne Trådløskort Trådløskort WWAN-kort WWAN-kort

SLN296868_en_US__114img_aw_m15x_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Batteri Batteri Bunndeksel Bunndeksel Harddisk Harddisk
Minne Minne Skjermkort Skjermkort

SLN296868_en_US__120img_aw_m17xR1_MR_v1

Klikk på delen du må skifte ut for å vise deg en YouTube-video med instruksjoner om hvordan du gjør det.

Batteri Batteri Bunndeksel Bunndeksel Harddisk Harddisk(er)
Minne Minne

Tilbake til toppen

Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

SLN296868_en_US__125HDDJP Twitter   SLN296868_en_US__126HDDJP-YouTube   SLN296868_en_US__127HDDJP-facebook-ikon   SLN296868_en_US__128iC_aw_alienheadblk_mr_V1a

Berørt produkt

Alienware

Dato for siste publisering

30 aug. 2021