• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Oppgradere til Windows 10 på Alienware-systemet

Sammendrag: Videoer og trinn for å støtte oppgraderingsprosessen til Windows 10 på Alienware.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Oppgradere til Windows 10 på Alienware-systemet

SLN297087_en_US__11372206532397.1327056520179_img_Header

Følgende artikkel hjelper deg med å oppgradere til Windows 7

Støttede systemer:

Alienware 13   Alienware 15   Alienware 17 R2   Alienware 14
  Alienware 17 R1   Alienware 18   Alienware ALPHA   Alienware Area-51 R2
  Alienware Aurora R4   Alienware X51 R2

Problemer med å oppgradere? Finn mer hjelp HER

Oppgradere til Windows 10

Før du oppgraderer til Windows 10, må du utføre følgende trinn:

1. Kontroller at systemets BIOS er oppdatert. Se artikkelen Hvordan kjøre en BIOS-oppdatering på en Alienware-datamaskin
  2. Hvis du vil deaktivere sikker oppstart fra BIOS, utfører du følgende trinn.
    1. Start systemet på nytt
    2. Begynn å trykke F2 når Alienware-logoen vises
    3. Gå til Oppstart-kategorien i BIOS
    4. Gå nedover, og merk Secure Boot
    5. Trykk på Enter, og velg Deaktivert
    6. Trykk på F10 for å lagre og avslutte
  3. Kjør alle tilgjengelige oppdateringer på den gjeldende Windows-versjonen før du utfører oppgraderingen
  4. Avinstaller skjermkortdriveren fra Programmer og funksjoner i kontrollpanelet
  5. Nå kan du oppgradere til Windows 10

Tilbake til toppen

Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

SLN297087_en_US__2HDDJP Twitter twitter   SLN297087_en_US__3HDDJP-YouTube   SLN297087_en_US__4HDDJP-facebook-ikon   SLN297087_en_US__5iC_aw_alienheadblk_mr_V1a

Årsak

Ikke relevant

Oppløsning

Ikke relevant

Artikkelegenskaper

Berørt produkt

Alienware 13, Alienware 14, Alienware 15, Alienware 17, Alienware 17 R2, Alienware 18, Alienware Alpha & Alienware Steam Machine, Alienware Area-51 R2, Alienware Aurora R4, Alienware X51, Alienware X51 R2, Alienware

Dato for siste publisering

19 nov. 2021