E-Port Plus og 4k-skjermer

Denne artikkelen gir informasjon om E-Port Plus Dock-konfigurasjon med støtte for 60 Hz på skjermer med høy oppløsning på 4k x 2k.

4k x 2k-skjermkonfigurasjon på E-Port Plus Dock.

4k x 2k-skjermbrukere har rapportert problemer med å konfigurere skjermer med høy oppløsning ved 60 Hz oppdateringsfrekvens på E-Port Plus-dokkingstasjonen.

E-Port Plus Dock.

E-Port Plus Dock støtter dobbel 4k x 2k-oppløsning ved 60 Hz oppdateringsfrekvens.

Avhengig av funksjonene i systemet som er dokket, kan du bare være i stand til å oppnå 60 Hz på én DisplayPort Video-port på dokken om gangen. Denne begrensningen er spesifikk for systemer med en Multi-Stream Transport (MST)-hub. Det er systemets MST-hub som begrenser båndbredden for doble 4k-skjermer , ikke dokken.

Figur 1. – E-Port Plus DisplayPort-tilkoblinger (element 2 er Video Port 1, element 1 er Video Port 2.

DisplayPort Video-portene kan bare vise dobbel 4k x 2k-oppløsning ved 30 Hz oppdateringsfrekvens på systemene som har MST.

Hvis systemet er utstyrt med atskilt NVidia- eller AMD-grafikk, kan doble 4k x 2k-skjermer med 60 Hz oppnås ved hjelp av en E-Port Plus Dock.

Figur 2. – Støtte for MST-systemoppløsning.

Artikkel-ID: SLN300546

Dato sist endret: 02/03/2017 09:59 AM