Oppdatere en driver eller fastvare for Dell PowerEdge fra operativsystemet

Denne artikkelen forklarer hvordan du punktlig oppdaterer en driver eller fastvare direkte fra operativsystemet

Merk: Denne artikkelen er en del av serverveiledninger: oppdatering, tilgjengelig her.

Merk: Punktlige oppdateringer kan utføres på Windows (EXE-filer) og Linux (BIN-filer). På operativsystemer som ikke støttes, laster du ned direkte-image for kundestøtte og installerer filen direkte fra direkte-imageet. Se Støtteverktøy ovenfor.

Trinnvise instruksjoner:

1. Gå til Dells nettsted for kundestøtte.
  2. Angi service-ID, eller velg modellen manuelt.
  3. Åpne menyen Drivere og nedlastinger
  4. Velg operativsystemet som er installert.
  5. Finn og last ned den nødvendige filen (driver eller fastvare).
  6. Start filen, og følg installasjonstrinnene

Filen installeres direkte fra operativsystemet.

Trinnvis med skjermbilder:

Eksempel på oppdatering av BIOS på en PowerEdge M630:

1. Gå til Dell-nettstedet, velg modellen, og få tilgang til den nødvendige filen

2. Last ned filen

3. Kjør filen direkte fra operativsystemet.

4. Det vises en melding som bekrefter filinstallasjonen. I enkelte tilfeller er omstart nødvendig.