Hvordan oppretter du en støtteanmodning på Internett?

Finn informasjon om hvordan du sender inn støtteanmodninger på Internett for reparasjon av Dell-PC-er med service. Overvåk aktiviteten relatert til støtteanmodningen og kommuniser med Dell på siden for støttehistorikk.

Oversikt

Det har blitt enklere å sende inn støtteanmodninger for problemer på Dell-PC-er med service på Internett. Send inn en støtteanmodning på Internett, så får du svar fra en Dell-representant innen én virkedag. Du kan også spare tid ved å kjøre maskinvarediagnostikk på Dell-PC-en din og sende resultatene via en serviceforespørsel på Internett. Dette hjelper Dell-representantene våre med å diagnostisere problemet raskt. Med støtteanmodninger på nettet kan du overvåke all aktivitet som er relatert til støtteanmodningene, og kommunisere med Dell på siden for støttehistorikk. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se delen om hvordan du oppretter en serviceforespørsel på Internett nedenfor.

Merk: Innsending av en støtteanmodning på nettet er tilgjengelig for utvalgte Dell-produkter. Hvis denne funksjonen er utilgjengelig, kan du bruke en alternativ metode for å komme i kontakt med Dells tekniske kundestøtte.

Hvordan oppretter du en støtteanmodning på Internett?

Slik oppretter du en serviceforespørsel på Internett:

1. Gå til siden for Dells kundestøtte.

2. Identifiser Dell-produktet ditt ved å klikke påDetect Product (Registrer produkt).
    Følg instruksjonene på skjermen for å installere Dell Detect-applikasjonen. Du finner mer informasjon i følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Dell System Detect.
    Du kan eventuelt oppgi service-ID-en, ekspresservicekoden eller serienummeret til Dell-produktet og klikke på Send.

3. Klikk på E-post under Kontakt teknisk støtte. (Figur 1)
    Merk: Hvis e-postalternativet er utilgjengelig, er funksjonen for støtteanmodninger på Internett kanskje ikke tilgjengelig for Dell-PC-en din. Kontakt Dells tekniske kundestøtte via chat eller telefon for å sende en støtteanmodning.

Bruke e-post for støtteanmodninger på Internett
    Figur 1: Støtteanmodning på nettet via e-post

4. På siden Opprett en støtteanmodning velger du operativsystemet som er installert på Dell-PC-en.

5. Under Type problem velger du symptomet eller komponenten som du har problemer med. (Figur 2)
    Opprette en støtteanmodning på Internett
    Figur 2: Opprette en støtteanmodning på Internett

6. Klikk på Kjør diagnostikk.
    Følg instruksjonene på skjermen for å installere applikasjonene Dell System Detect og Dell SupportAssist. Når de er installert, blir Dell-PC-en diagnostisert for å identifisere maskinvareproblemer basert på symptomet eller komponenten som du valgte i trinn 5.
    Merk: Dell anbefaler at du kjører diagnostikken (hvis aktuelt). Du kan også velge å hoppe over diagnostikken (hvis tilgjengelig), men du må kanskje kjøre den senere for å kunne motta mer støtte.

7. Angi detaljert informasjon i følgende felt i skjemaet:
    • Problemdetaljer – gi en kort beskrivelse av problemet du opplever med Dell-PC-en.
    • Vedlegg (valgfritt) – legg ved skjermbilder eller loggfiler som kan hjelpe den tekniske støtten med å diagnostisere problemet.
    • Kontaktinformasjon – oppgi den gjeldende kontaktinformasjonen din, slik at det blir enklere for Dell-representantene å følge opp saken på en effektiv måte.

Vanlige spørsmål

Klikk på delene nedenfor for å få mer informasjon. Du kan også klikke på Vis alle eller Skjul alle for å utvide eller lukke alle delene samtidig.

Følgende filtyper støttes for vedlegg i serviceforespørsler på nettet:
  • PDF
  • Microsoft Excel-regneark
  • Microsoft Word-dokument
  • BMP
  • JPEG
  • TIFF
  • RAW
  • GIF
  • PNG
  • ZIP
  • 7z
Maksimal filstørrelse er 15 MB.
Dell anbefaler at du kjører diagnostikken (der det er aktuelt). Diagnoseresultatene vil hjelpe Dell-representantene med å diagnostisere problemene raskt, slik at du sparer tid.
Du kan også velge å hoppe over diagnostikken (hvis tilgjengelig), men du må kanskje kjøre den senere for å kunne motta mer støtte.
Slik går du gjennom støttehistorikken for en Dell-PC:
  1. Gå til siden Finn støtteforespørsler.
  2. Klikk på Logg på, og logg på Dell-kontoen din.
    Du kan også angi service-ID-en på Dell-PC-en og e-postadressen du brukte for å opprette forespørselen.
    Du kan også klikke på Finn produkt for å identifisere Dell-PC-en din og følge instruksjonene på skjermen for å installere Dell System Detect. Du finner mer informasjon i følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Dell System Detect.
  3. Endre den andre rullegardinmenyen til Filtrer etter dato opprettet.
  4. Serviceforespørslene vises nå i samme rekkefølge som de ble opprettet.

Artikkel-ID: SLN306647

Dato sist endret: 23/06/2017 02:21 PM