• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Systemveiledning for Dell Latitude 3480

Sammendrag: Denne siden inneholder en systemveiledning for Dell Latitude 3480 med koblinger til nyttig informasjon.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Instruksjoner

Latitude 3480

Hurtigkoblinger

Komme i gang med systemdokumentasjonen for Dell-systemet– brukerveiledninger/håndbøkerFinner service-ID-en og ekspresservicekodenDell-drivere og nedlastinger av servicestatus og overføring av serviceinformasjonog rapport om at systemet er mistet eller stjålet for detaljhandel

Systemveiledning for Dell Latitude 3480: Inneholder koblinger til brukerveiledninger og nyttig informasjon om systemet ditt

Utvid hver del nedenfor for å se informasjon om hvordan du bruker Dell Latitude 3480.

Bli kjent med datamaskinen:

Her finner du en kobling til systemhåndboken:

Denne delen inneholder koblinger til informasjon om plasseringen av kontakter og porter, figurer på datamaskinen, og hjelper deg med å komme i gang med datamaskinen.

Forsiktig: Før du arbeider på maskinen bør du ta hensyn til følgende sikkerhetsinformasjon: Sikkerhetsregler under arbeid med elektrisk utstyr
MERK: Når du har klikket på koblingen ovenfor, kan du velge språk fra rullegardinknappen.

Valg av språk

Installasjonsalternativer:

Denne delen dekker alternativer for ny installasjon av det støttede operativsystemet for datamaskinen.

Se fanene nedenfor for å finne ut mer om informasjon.

Microsoft Windows

Hvis du vil ha informasjon om de ulike versjonene av Windows-operativsystemet, kan du klikke på følgende kobling:

Drivere:

Denne delen gir informasjon om drivere og den nødvendige installasjonsrekkefølgen for de ulike
versjonene av Windows-operativsystemet som støttes på Dell-datamaskinen.

Installasjonsrekkefølge for drivere:
Identifisere drivere som ikke er dekket i installasjonsrekkefølgen:

Ubuntu Linux

Hvis du vil ha informasjon om Ubuntu Linux på datamaskinen, kan du se følgende kobling:

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du også se Ubuntus nettsted:

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av systemet

Denne delen inneholder informasjon om alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting for datamaskinen.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedier i bestillingen, leveres ikke Windows 10-datamaskinen med en USB-flash-enhet eller plater for gjenoppretting. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppretter gjenopprettingsmedier for datamaskinen hvis det oppstår en alvorlig datamaskinfeil, kan du følge koblingen nedenfor:

Windows Recovery Environment (WinRE)

På fabrikkinstallerte Windows 10-datamaskiner kan du gjenopprette datamaskinen tilbake til fabrikkinnstillingene. Du finner mer informasjon ved å bruke koblingen nedenfor:

Dell gjenopprettingsimage for Microsoft Windows

Du kan også laste ned et gjenopprettingsimage av Microsoft Windows-operativsystemet som er tilpasset Dell-produktet ditt fra Dells nettsted for kundestøtte.

MERK: Gjenopprettingsimaget inneholder Windows-versjonen som er installert på datamaskinen din. Denne nedlastingen er bare tilgjengelig på enkelte datamaskiner.

Dell Backup and Recovery (DBAR)

For datamaskiner før Windows 10 er DBAR en fleksibel applikasjon for automatisert sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse av de viktigste digitale dokumentene og minnene dine med bare noen få klikk.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedier i bestillingen, leveres ikke datamaskinen med usb-flash-enhet eller plater for gjenoppretting. Du kan også bruke DBAR-applikasjonen til å opprette gjenopprettingsmedier for datamaskinen hvis det oppstår en uopprettelig datamaskinfeil.

Du finner mer informasjon på støttesiden for Dell Backup and Recovery:

Hvis du vil ha informasjon om datamaskiner som har blitt oppgradert til Windows 10, kan du se følgende artikkel:

Du finner mer generell informasjon om Windows-gjenoppretting i følgende artikkel:

Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett:

SupportAssist tidligere kalt My Dell, gir datamaskinoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere enn noensinne å løse og forebygge problemer. Denne applikasjonen gir deg tilgang til alt du må gjøre for å få oversikt over vedlikehold av PC-er og nettbrett. Du finner mer informasjon og installasjonsinstruksjoner på følgende kobling:

Feilsøking og feilkoder:

Denne delen inneholder koblinger til artikler om diagnostikk og de ulike feilmeldingene, signalkoder og LED-koder for diagnostikk som kan bidra til å feilsøke potensielle problemer med maskinvare og programvare på datamaskinen.

Du kan også bruke diagnostikken som er på Dells kundestøtteside. Dette krever at Dell System Detect og SupportAssist er installert på datamaskinen. Dette utføres hvis du velger å kjøre diagnostikk. Du kommer til diagnostikken ved å følge koblingen nedenfor:

Maskinvare:

Delen nedenfor inneholder koblinger til artikler som inneholder informasjon om de ulike maskinvaretypene på datamaskinen. Artiklene kan hjelpe deg å feilsøke eventuelle problemer som kan identifiseres ved hjelp av diagnostikken ovenfor. Det finnes også generelle "Slik gjør du"-artikler som kan hjelpe deg med oppgaver, for eksempel å oppdatere BIOS eller oppgradere en harddisk.

Strømadapter og batteri
Lyd
BIOS og hovedkort
Vifte- og overopphetingsproblemer
Harddiskproblemer
Problemer med inndataenheter
Minne
Nettverk, Wi-Fi, Bluetooth
Ingen POST, ingen strøm
Optisk stasjon
Porter, portreplikatorer og dokkingstasjoner
Videoproblemer

Annen programvare, sikkerhet og kryptering og antivirusprogrammer:

Denne delen dekker programvaren som støttes på datamaskinen. Den har også koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering og antivirus.

Se fanene nedenfor for å finne ut mer om informasjon.

Programvare

Datamaskinen leveres med noen forhåndsinstallerte applikasjoner og programvare som er laget for å lage.
Livet ditt er enklere Denne delen inneholder koblinger til informasjon om disse.

Klikk på følgende kobling for å få tilgang til nedlastingssenteret til Dell:

Klikk på følgende kobling for å få tilgang til Dell-siden for applikasjoner og programvare:

Programvare som selges med datamaskinen:

Denne delen inneholder informasjon om noe av programvaren som er forhåndsinstallert og solgt med datamaskinen.

Noe av programvaren som selges på kjøpstidspunktet, må lastes ned når du mottar datamaskinen.
Dette oppnås ved hjelp av Dell Digital Delivery. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se koblingene nedenfor:

MERK: Programvarekoblingene nedenfor støttes i ProSupport-servicen.

Sikkerhet og kryptering

Denne delen inneholder koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering på Dell-datamaskinen.

Dell Data Protection | Access (DDPA)
Dell Data Protection – kryptering

Antivirusprogram

Klikk på følgende kobling for å få tilgang til Dells støtteside for sikkerhet og virus:

Datamaskinen kan være forhåndsinstallert med et antivirusprogram. Hvis du vil ha mer informasjon,
kan du følge koblingen nedenfor.

Hvis du vil ha mer informasjon om virus, spionprogrammer og skadelig programvare, finner du mer informasjon.
Ved å følge koblingene nedenfor:

Berørt produkt

Dell Latitude 3480/3488

Dato for siste publisering

10 nov. 2023