• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Bluetooth-feilsøking og brukerveiledning

Sammendrag: Hvis du trenger hjelp til å feilsøke Bluetooth-problemer og informasjon om hvordan du parer (kobler sammen) Bluetooth-aktiverte Dell-datamaskiner med Bluetooth-tilbehør fra Dell, og fremgangsmåte for å løse problemer som kan oppstå, kan du se delene nedenfor. ...

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Årsak

Årsakinformasjon er ikke tilgjengelig.

Oppløsning

1: Koble til en Bluetooth-enhet fra Dell via Dell-datamaskinen din

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du kobler til en Bluetooth-enhet fra Dell (tastatur, mus, så videre) ved hjelp av den internt installerte Bluetooth-adapteren.

MERK: Selv om tastaturer, mus og andre Bluetooth-enheter som ikke er fra Dell, kan fungere med Dell-datamaskiner, kan ikke Dell garantere eller støtte funksjonaliteten deres.

Tilbake til toppen

2: Grunnleggende feilsøkingstrinn for Bluetooth

MERK: Bokmerke denne artikkelen som starter datamaskinen på nytt er nødvendig for å løse problemet.
  1. Lagre alle data og lukk alle programmer, og start datamaskinen på nytt.
  2. Hold inne Windows-tasten (Windows-knappen) og trykk på q-tasten.
  3. Skriv inn Bluetooth i søkeboksen.
  4. Velg Innstillinger for Bluetooth og andre enheter.
  5. Kontroller at Bluetooth-glidebryteren er satt til On (På).
    MERK: Hvis det ikke er noen Bluetooth-aktivering, kan det være forårsaket av ett eller flere problemer. Se følgende ressurser:
    • Tilbakestill BIOS til standardinnstillingene for å sikre at Bluetooth-adapteren er aktivert. Hvis du vil ha mer informasjon om følgende artikkel i Dells kunnskapsbase, kan du se delen "Hvordan tilbakestiller jeg BIOS eller CMOS og/eller tømmer NVRAM på en Dell-datamaskin?" (på engelsk).
    • Se Bluetooth-veksleikonet vises ikke i Windows-delen for å sikre at Bluetooth-adapteren er aktivert i Enhetsbehandling.
  6. Hvis du allerede ikke har gjort det, kan du se Bluetooth-veksleikonet vises ikke i Windows-delen for å sikre at Bluetooth-adapteren er aktivert i Enhetsbehandling.
  7. Se om de nyeste Bluetooth-driverne er installert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase : Slik laster du ned og installerer den nyeste driveren for trådløs Bluetooth-adapter fra Dell.
  8. Utfør trinnene i delen Løse problemet med at Bluetooth-adapteren slår seg av . Denne veiledningen forklarer hvordan du kjører feilsøkingsverktøyet for Bluetooth, diagnostikk og generelle oppdateringer.
  9. Hvis du fortsatt har problemer, må du koble fra og deretter reparere Bluetooth-enhetene.

Tilbake til toppen

3: Slik laster du ned og installerer den nyeste driveren for den trådløse Bluetooth-adapteren

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du laster ned og installerer drivere for Bluetooth-adapteren som er installert på datamaskinen.

Last ned og installer den nyeste trådløse Bluetooth-driveren

Tilbake til toppen

4: Problemer med Dell BH200 Bluetooth-stereohodetelefonen

Koblingen nedenfor tar deg til en artikkel med feilsøkingstrinn som kan utføres hvis Dell BH200 Bluetooth-hodetelefonene ikke fungerer som de skal.

Problemer med Dell BH200 Bluetooth-stereohodetelefonen

Tilbake til toppen

5: Løse et problem med at Bluetooth-adapteren slår seg av

MERK: Når du bruker en USB Bluetooth-adapter, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase : Slik feilsøker du USB-porten når den ikke fungerer for å få mer informasjon.
  1. Kjør feilsøkingsprogrammet for Bluetooth.
    • I Windows 11:
    1. Velg Start Settings System Troubleshoot Other troubleshooters (Start >innstillinger>: Systemfeilsøk >>andre feilsøkingsverktøy).
    2. Velg Kjør ved siden av Bluetooth, og følg instruksjonene.
    • I Windows 10:
    1. Velg Start, og velg deretter Settings Update &securityTroubleshoot (Feilsøke> innstillinger og sikkerhet>).
    2. Velg Bluetooth i Finn og løs andre problemer, og velg deretter Kjør feilsøkingsverktøyet og følg instruksjonene.
  2. Kjør Dell-diagnostikk for personlig datamaskinmaskinvare på Bluetooth-adapteren.
    1. Gå til nettsiden for Dell-produktstøtte.
    2. Du får tre alternativer for å gå til produktstøttesiden for datamaskinen din.
      • Klikk på oppføringen for datamaskinen din under DENNE PC-en.
        MERK: Hvis datamaskinen din ikke står oppført under DENNE PC-EN, kan du klikke på Last ned og installer SupportAssist. Dette vil identifisere datamaskinen for deg automatisk. Følg instruksjonene for å laste ned og installere SupportAssist.
      • Angi service-ID, Dell EMC-produkt-ID eller modell. Klikk deretter på Søk-knappen, og velg datamaskinen din fra listen.
      • Klikk på Bla gjennom alle produkter: Du må velge hvilken type enhet du har, merkevarenavn og produktmodell.
        MERK: Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Slik finner du produktmodellen til Dell-datamaskinen din
    3. Når du kommer til produktstøttesiden for datamaskinen din, klikker du på fanen DIAGNOSTICS (Dokumentasjon).
    4. Klikk på pil ned ved siden av Velg enkeltvise komponenter under Tilpasset komponenttest.
    5. Klikk for å merke av i boksen ved siden av Bluetooth-porter.
      MERK: Når Bluetooth-porter ikke er et alternativ, kan det bety at Bluetooth er slått av i BIOS. Hvis du vil tilbakestille BIOS til standardinnstillingene som aktiverer Bluetooth-adapteren, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Dell BIOS-oppdateringer. Se delen "Hvordan tilbakestiller jeg BIOS eller CMOS og/eller tømmer NVRAM på en Dell-datamaskin?" (på engelsk).
    6. Klikk på Kjør testen. Testen kjøres, og resultatene vises.
  3. Kjør de automatiserte verktøyene i SupportAssist-verktøyet (dette bestemmer om nyere drivere er tilgjengelige, og ser etter ytelsesproblemer).
    1. Hold inne Windows-tasten (Windows-knappen) og trykk på q-tasten.
    2. Skriv inn supportassist i søkeboksen.
    3. Velg SupportAssist (app) i resultatlisten.
      MERK: Hvis SupportAssist ikke vises i søkeresultatene, kan du gå til siden med SupportAssist for PC og nettbrett for å få informasjon om hvordan du laster ned og installerer SupportAssist.
    4. Trykk på Start nå for å kjøre alle testene.
      MERK: Du kan klikke på pil ned og deretter kjøre enkelttesten, men vi anbefaler at du kjører alle testene.
    5. SupportAssist kjører testene én etter én, og viser resultatene.
  4. Kjør Windows-oppdateringer.

Oppdater datamaskinen til den nyeste Windows-versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende kunnskapsartikkel fra Microsoft: Windows Update: Vanlige spørsmål.

Tilbake til toppen

6. Bluetooth-veksleikonet vises ikke i Windows

1. Hold inne Windows-tasten (Windows-knappen) og trykk på q-tasten.

2. Gå til Søk-boksen og skriv enhetsbehandling.

3. Velg Enhetsbehandling (Kontrollpanel) i listen over programmer.

4. Klikk på Plus (+) ved siden av Bluetooth.
    MERK: Hvis det ikke er noen oppføring for Bluetooth, går du til trinn 6.

5. Se etter oppføringer som har en pil ned ved siden av seg.
    MERK: Når en slik oppføring vises, høyreklikker du på oppføringen og velger Aktiver enhet. Hvis det ikke er nødvendig med andre handlinger, lukker du Vinduet Enhetsbehandling.

6. Gå til Dell Support-nettstedet.

7. Du får tre alternativer for å identifisere datamaskinen.

Gjør ett av følgende:

• Klikk på oppføringen for datamaskinen din under DENNE PC-EN.
      MERK: Hvis datamaskinen din ikke står oppført under DENNE PC-EN, kan du klikke på Last ned og installer SupportAssist. Dette vil identifisere datamaskinen for deg automatisk. Følg instruksjonene for å laste ned og installere SupportAssist.
    • Angi service-ID, Dell EMC-produkt-ID eller modell. Klikk deretter på Søk-knappen, og velg datamaskinen din fra listen.
    • Klikk på Bla gjennom alle produkter: Du må velge hvilken type enhet du har, merkevarenavn og produktmodell.
      MERK: Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Slik finner du produktmodellen til Dell-datamaskinen din

8. Klikk på fanen DIAGNOSTICS (Diagnostikk).

9. Klikk på Select individual components (Velg individuelle komponenter) under Custom Component Test (Egendefinert komponenttest).

10. Trykk eller klikk på i listen for å velge Bluetooth-enhet under Systemenheter.
    MERK: Andre maskinvaretester er også tilgjengelige.

11. Klikk på Run Your Test (Kjør testen). Testen kjøres, og resultatet vises.

Tilbake til toppen

Tilleggsinformasjon

Artikkelegenskaper

Berørt produkt
Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models, Fixed Workstations, Dell AD211 Bluetooth Portable Speaker, Dell BH200 Bluetooth 2.0 EDR Stereo Headset, Dell Bluetooth Keyboard Folio WK415, Dell Bluetooth Mouse WM615 , Dell Bluetooth Travel Mouse MS700, Dell Travel Mouse WM524, Dell Wireless 355 Module with Bluetooth 2.0 + EDR Technology User Guide, Dell Wireless 365 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 370 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 375 Bluetooth - Windows 7 Users Guide ...
Produkt

Inspiron 3881

Dato for siste publisering

10 nov. 2023