• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Last ned og installer den nyeste trådløse Bluetooth-driveren

Sammendrag: Se informasjon om hvordan du laster ned og installerer Bluetooth-driveren på datamaskinen som kjører Windows 11, Windows 10 eller Windows 8 (8.1).

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Instruksjoner

En Bluetooth-driver er et program som gjør at operativsystemet kan kommunisere med en Bluetooth-enhet. Bluetooth-drivere er operativsystem- og enhetsspesifikke. Et Bluetooth-kort krever for eksempel bestemte drivere basert på operativsystemet som er installert på datamaskinen.

Bluetooth-drivere, også kjent som en Bluetooth-stabel, er avgjørende for at Bluetooth-adapteren på en datamaskin skal kunne kommunisere med Bluetooth-aktiverte enheter som mobiltelefoner, Bluetooth-aktiverte skrivere, tastatur, mus og så videre.

En feil, ødelagt eller manglende driver kan påvirke ytelsen til Bluetooth-aktiverte enheter, for eksempel at de ikke kan gjenkjenne eller identifisere, ikke kan pare, uregelmessig tilkobling med Bluetooth-aktiverte enheter.

Dell Technologies anbefaler at du laster ned driverne for Dell-datamaskinen, -skriveren, -nettbrettet og andre Dell-enheter fra Dell-nettstedet for drivere og nedlastinger .

ADVARSEL: Når du laster ned og installerer Dell-utviklede drivere eller programvare fra tredjeparter eller ukjente kilder, kan det føre til at datamaskinen eller enheten ikke fungerer som den skal, at datamaskinen krasjer eller ikke starter opp i operativsystemet, eller i noen sjeldne tilfeller infiserer datamaskinen med virus, trojanske hester eller annen skadelig programvare.
MERK: Drivere for tredjepartsprodukter eller produkter som ikke er fra Dell, for eksempel skrivere som ikke har Dell-merking, dokkingstasjoner, webkameraer, skannere, skjermer og så videre, må lastes ned fra enhetsprodusentens nettsted.

Hvis du vil laste ned og installere Bluetooth-driverne på en Dell-datamaskin, følger du trinnene som er nevnt nedenfor.

1. Gå til Dell-nettstedet for drivere og nedlastinger.
  2. Du får tre alternativer for å identifisere Dell-produktet ditt.
    • Klikk på oppføringen for datamaskinen din under DENNE PC-EN.
      MERK: Når det ikke er noen oppføring for datamaskinen din under DENNE PC-en, kan du trykke eller klikke på Last ned og installer SupportAssist, som identifiserer datamaskinen din automatisk. Følg instruksjonene for å laste ned og installere SupportAssist. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Dell SupportAssist-siden .

• Skriv inn service-ID-en til Dell, produkt-ID-en for Dell EMC eller -modellen, og trykk eller klikk på søkeknappen og velg datamaskinen fra listen.
    • Klikk på Bla gjennom alle produkter: Du må velge hvilken type enhet du har, merkevarenavn og produktmodell.

3. Klikk på Se etter oppdateringer for å tillate at Dell automatisk finner driveroppdateringer for deg.
  4. Alternativt kan du finne og laste ned driverne manuelt.
    1. Klikk på Finn drivere.
    2. Bruk rullegardinmenyen under Operativsystem, og velg operativsystemet som er installert på Dell-datamaskinen.
    3. Bruk rullegardinmenyen under Kategori, og velg kategorien Nettverk. Bluetooth-driverne er oppført under kategorien Nettverk.
    MERK: Hvis du vil vise drivere for Dell-datamaskinen, velger du Denne enheten: (Service-ID-en din.)

5. Klikk på Last ned-knappen ved siden av Bluetooth-driveren og lagre filen.
  6. Bruk Filutforsker (også kjent som Windows Explorer) for å bla til plasseringen der den nedlastede filen ble lagret.
  7. Dobbeltklikk på .exe driverinstallasjonsfilene du lastet ned, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
  8. Start datamaskinen på nytt når oppdateringen er ferdig.

Driverserie Bluetooth

Varighet: 01:32
Undertekster: Bare tilgjengelig på engelsk

MERK: På enkelte Dell-datamaskiner kan Bluetooth-driverne være en del av driverpakken for Wi-Fi (trådløs eller WLAN). Referansen til Driver Series # 5 Wireless Driver som er nevnt i videoen ovenfor, er å laste ned og installere WiFi (trådløs eller WLAN) drivere.

Tilleggsinformasjon

Slik kobler du Bluetooth-enheten til din personlige datamaskin i Windows 11

Varighet: 02:09
Når det er tilgjengelig, kan språkinnstillingene for teksting for hørselshemmede (undertekster) velges ved hjelp av Innstillinger eller CC-ikonet på denne videospilleren.

Slik kjører du feilsøkingsprogrammet for Bluetooth

Varighet: 00:35
Når det er tilgjengelig, kan språkinnstillingene for teksting (undertekster) velges ved hjelp av Innstillinger eller CC-ikonet på denne videospilleren.

Anbefalte artikler

Her er noen anbefalte artikler relatert til dette emnet som kan være av interesse for deg.

Bluetooth Hvis du vil ha mer informasjon om og støtte for Bluetooth, kan du gå til den dedikerte siden for Bluetooth-støtte.

Støtte ved utløpt service Utløpt service? Ikke noe problem. Gå til nettstedet Dell.com/support, skriv inn service-ID-en din og se tilbudene våre.

MERK: Tilbudene er bare tilgjengelige for PC-kunder i USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina og Japan. Server og lagring er ikke aktuelt.

Artikkelegenskaper

Berørt produkt
Software & Drivers, Dell AD211 Bluetooth Portable Speaker, Dell BH200 Bluetooth 2.0 EDR Stereo Headset, Dell Bluetooth Keyboard Folio WK415, Dell Bluetooth Mouse WM615, Dell Bluetooth Travel Mouse MS700 , Dell Wireless 355 Module with Bluetooth 2.0 + EDR Technology User Guide, Dell Wireless 365 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 370 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 375 Bluetooth - Windows 7 Users Guide ...
Dato for siste publisering

16 apr. 2024