Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Reasons to Perform a Soft Reset

• The Axim is experiencing problems.
  • The Axim is locking up, or the screen freezes.
  • The Axim does not synchronize with a computer.
  • A reboot is needed after a software or settings change.

Utfør en varm omstart på Dell™ Axim™

Merk:
Den varme omstarten vil starte Axim-enheten på nytt. Alle filer som er åpne på dette tidspunktet, kan gå tapt, men alle lagrede data og programmer beholdes.

1. Slå på Axim-enheten.

2. Bruk pekepennen til å trykke på tilbakestillingsknappen helt til du hører et klikk. Se figur 1, figur 2 eller figur 3 for å se hvor tilbakestillingsknappen er plassert på Axim-modellene.

Figur 1: tilbakestillings-
knapp på Axim 5

Figur 2: tilbakestillingsknapp på
Axim 3 og 30

Figur 3: tilbakestillingsknapp på
Axim 50 og 51

Reasons to Perform a Hard Reset on a Dell™ Axim™

• You want to delete all stored data.
  • You forget your password and need to clear it.
  • The Axim is experiencing problems and you have already performed a soft reset.

Utfør en hard tilbakestilling på Dell™ Axim™

Merk:
Hvis du utfører en hard tilbakestilling av Axim, slettes alle data. Kontroller at alle data som du vil beholde, er sikkerhetskopiert.

1. Trykk på tilbakestillingsknappen til den klikker, mens Axim er slått på (figur 1).

2. Trykk på av/på-knappen.

3. Slipp opp tilbakestillingsknappen.

4. Slipp opp av/på-knappen.

5. Når du ser meldingen på skjermen, trykker du på knappen for kontakter for å tilbakestille Axim til fabrikkinnstillingene. Du kan også trykke på knappen for e-post hvis du vil avbryte tilbakestillingen (figur 2).

Figur 1: Axim-tilbakestillingsknapp (fra venstre mot høyre: Axim 5, Axim 3 og 30, Axim 50 og 51)

Figur 2: knapper for kontakter og e-post (fra venstre mot høyre: Axim 5, Axim 3 og 30, Axim 50 og 51)

Tallreferanser for bildene ovenfor:
Knapp for kontakter
Knapp for e-post

Dell™ Axim™ Additional Information

Support Options

For more troubleshooting assistance, click one of the support options below.

Dell Community Forum - Dell Axim Message Boards

Get answers from Dell customers helping each other.
E-mail Dell
Communicate by e-mail with a Dell Representative.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN109003

Dato sist endret: 08/12/2010 12:00 AM