Det kan oppstå problemer med å få tilgang til egendefinerte strømstyringsplaner fra Windows RT Mobilitetssenter på Dell XPS 10

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen beskriver problemet med at brukere av Dell XPS 10-nettbrettet ikke får tilgang til egendefinerte strømstyringsplaner i Windows 8/RT Mobilitetssenter.

Problem:
Brukere av Dell XPS 10-nettbrettet legger kanskje merke til at de ikke får tilgang til egendefinerte strømstyringsplaner fra Windows 8/RT Mobilitetssenter.

Diskusjon:
Hvis en bruker har opprettet en egendefinert strømstyringsplan (Kontrollpanel > Strøm), vises den ikke under strømalternativene i Windows Mobilitetssenter. Strømstyringsplanen kan imidlertid aktiveres fra standardalternativene for strøm i kontrollpanelet.

Løsning:
Dette er et kjent Microsoft-problem som kan oppstå på alle Windows 8-/RT-enheter. Det legges ut en løsning via Microsoft Update-prosessen i løpet av de neste ukene.

Artikkel-ID: SLN128786

Dato sist endret: 06/03/2013 12:00 AM