Laste ned og installere programmet Dell KM713 trådløs Caps Lock-indikator

Denne artikkelen inneholder instruksjoner for hvordan du laster ned og installerer programmet Dell KM713 wireless keyboard caps lock indicator (Dell KM713 trådløs Caps Lock-indikator).
  1. Gå til siden for programmet Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator and Eject Key Application (Dell KM713 trådløst tastatur Caps Lock-indikator og utløsertast).

2. Klikk på Download File (Last ned fil) på siden for KM713-drivere.
    Merk: Ved å laste ned godtar du vilkårene i lisensavtalen for Dell-programvare.

3. Klikk på Lagre.

4. Noter deg plasseringen driveren blir lastet ned til.

5. Klikk på Lagre.

6. Når filen er ferdig lastet ned, klikker du Åpne mappen.

7. Klikk på filnavnet for å starte installasjonen.

8. Det kan hende at vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll) vises. Hvis det gjør det, klikker du på Allow (Tillat), Run (Kjør) eller Yes (Ja).

9. Klikk på Fortsett og følg instruksjonene for å installere driveren.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN145125

Dato sist endret: 30/11/2015 10:34 AM