Nye utskriftsfunksjoner i operativsystemet Microsoft® Windows® 7 - KB Article - 367036

Diskusjon: nye utskriftsfunksjoner i operativsystemet Microsoft® Windows® 7

Artikkelsammendrag:

Denne artikkelen inneholder forklaringer til noen av de nye utskriftsfunksjonene i operativsystemet Microsoft® Windows® 7. Disse funksjonene inkluderer Enheter og skrivere, Device Stage, plasseringsavhengig utskrift og fildeling med Hjemmegruppe.

Innholdsfortegnelse:

1. Enhetsopplevelse i Windows® 7
  2. Plasseringsavhengig utskrift
  3. Deling av filer og skrivere med Hjemmegruppe

Emne 1:Enhetsopplevelse i Windows® 7

Tilbys i: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Windows 7 har lansert flere nye funksjoner som forbedrer måten folk oppdager og bruker skriveren på, for eksempel å finne og gjenkjenne skrivere, oppdage skriverfunksjoner, presentasjon av skrivere og tilgang til vanlige funksjoner, som konfigurasjonsinnstillinger, programmer samt service og støtte for skriveren. To av de nye funksjonene omfatter nye brukeropplevelser for enheter: Enheter og skrivere og Device Stage.

Enheter og skrivere

Den nye funksjonen Enheter og skrivere er tilgjengelig på Start-menyen i Windows 7 og gjør det mulig for brukeren å se alle enhetene som er koblet til PC-en. Enhetene som vises, er slike som brukerne kan ta og kjenne på, og ikke abstrakte komponenter eller funksjoner. En multifunksjonsskriver vises nå som én enkelt enhet i Enheter og skrivere, ikke som en samling av tre eller fire komponenter. Skrivere kan kobles til via USB eller parkobles via trådløse Wi-Fi®- eller Bluetooth®-grensesnitt.

Device Stage

Device Stage gir brukerne en ny måte å kommunisere med enheter på. Det visuelle grensesnittet gjør det enkelt for kundene å finne og bruke programmer og tjenester for skriverne sine. Device Stage kan åpnes ved å dobbeltklikke en støttet enhet i Enheter og skrivere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Microsoft-artikkelen om å håndtere enhetene med Device Stage.

Tilbake til toppen

Emne 2: Plasseringsavhengig utskrift

Tilbys i:
Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Innstillingen for standardskriver i Windows 7 er nå plasseringsavhengig. Brukere med bærbar PC kan angi forskjellige standardskrivere for hvert nettverk de kobler seg til. De kan angi én standardskriver for hjemmebruk og en annen standardskriver for bruk på kontoret. Den bærbare PC-en kan nå automatisk velge den riktige standardskriveren avhengig av hvor brukeren befinner seg der og da.

Denne nye funksjonen, som er inkludert i Windows 7-utgavene Professional og Ultimate, fungerer slik: Når du skriver ut, husker Windows 7 hvilket nettverk og hvilken skriver du bruker. Neste gang du befinner deg på det stedet, bytter Windows automatisk standardskriver, slik at den samsvarer med den forrige du brukte der. Du kan også parkoble skrivere og nettverk manuelt. Med plasseringsavhengig utskrift trenger du bare å klikke på Skriv ut.

Du finner mer informasjon om plasseringsavhengig utskrift i delen Funksjoner i Windows 7 på webområdet til Microsoft Windows.

Tilbake til toppen

Emne 3:Deling av filer og skrivere med Hjemmegruppe

Tilbys i: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Med den nye Windows 7-funksjonen Hjemmegruppe er det enkelt å koble sammen datamaskinene hjemme. Datamaskiner som kjører Windows 7, gjenkjenner hverandre automatisk. Hvis en hjemmegruppe er tilgjengelig på hjemmenettverket ditt, kan du bli med i den ved å skrive inn Hjemmegruppe-passordet ditt. Hvis det ikke finnes noen hjemmegruppe, er det enkelt å opprette en. Når du har konfigurert hjemmegruppen, er det like enkelt å dele filer mellom PC-ene i hjemmet ditt og mange andre enheter som om alle dataene var på én enkelt harddisk. Derfor kan du enkelt få tilgang til bilder som ligger lagret på datamaskinen i kjellerstuen, fra en bærbar PC et annet sted i huset. Hvis en skriver er koblet til en datamaskin i hjemmegruppen din, kan den på samme måte deles automatisk med alle PC-ene hjemme hos deg.

Hjemmegruppe støtter domene-koblede datamaskiner. Når domene-datamaskinen blir med i en hjemmegruppe, får den automatisk tilgang til hjemmeskriveren din og innhold du deler i hjemmegruppen.

Du finner mer informasjon om hjemmenettverk under Presentasjon av hjemmegrupper: enkel deling hjemme på webområdet til Microsoft Windows.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN289844

Dato sist endret: 13/10/2017 04:43 AM