Lade og slå på nettbrettet Dell Venue Pro 8 (5855)

Merk: Det kan hende at batteriet har ladet seg ut under frakt, derfor kan det være nødvendig å lade batteriet før du starter nettbrettet.

USB-C-kontakten på Venue Pro 8 (5855) støtter dataoverføring eller vekselstrømtilkobling, men ikke begge deler samtidig. Når den kobles til USB-porten på en datamaskin, bytter den automatisk til dataoverføringsmosdus, og batteriet lades ikke. Når du skal lade enheten, må du alltid bruke strømadapteren med USB-til-USB-C-kabelen som fulgte med enheten. USB-C-kontakten er plassert på den nederste kanten av nettbrettet Dell Venue 8 Pro (5855) (når det holdes loddrett med webkameraet i øvre høyre hjørne).

LED-status Hva det betyr
Lyser hvitt Batteriet lades.
Lyser gult Batteriet er på lavt nivå, og nettbrettet er på eller i tilkoblet ventemodus – skjermen er av, men nettbrettet er fortsatt på.
Av Batteriet lades ikke eller batteriet er fulladet.
Blinker gult Batteriet er på et kritisk nivå og har ikke nok strøm til å slå på nettbrettet. Hvis du trykker på strømknappen under denne tilstanden, vil lampen slås på i tre sekunder og deretter slås av. Fortsett å lade nettbrettet.

Normalt tar det rundt fire timer å lade opp batteriet. Du kan sjekke status for lading i operativsystemet.

Når du skal slå på nettbrettet, holder du enheten loddrett med webkameraet i øvre høyre hjørne. Deretter trykker du på og holder nede strømknappen som du finner øverst til høyre langs kanten, i tre til fem sekunder.

Forsiktig: Lad batteriet i en omgivelsestemperatur på mellom 0 grader Celsius (32 grader Fahrenheit) og 35 grader Celsius (95 grader Fahrenheit). Bruk bare den medfølgende strømadapteren til å lade nettbrettet. Bruk av andre strømadaptere eller mikro-USB-kabler kan føre til skade på nettbrettet.

Artikkel-ID: SLN299516

Dato sist endret: 22/01/2016 03:23 PM