Alienware 13 R2, 15 R2 & 17 R3 – LCD-skjermen viser forvrengninger når du spiller spill

Alienware 13 R2, 15 R2 og 17 R3
LCD-skjermen viser forvrengninger når du spiller spill

Denne artikkelen viser hvordan du løser problemer med forvrengning, streker, flimring og blåskjerm på Alienware 13 R2, 15 R2 og 17 R3 når du spiller spill.

Støttede systemer:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3

Hva skjer?

Noen ganger under spilling kan brukeren se en forvrengning eller forsinkelser i spillet.

Dette kan skje på systemer som kjører Windows 8.1 og Windows 10 med AMD- eller NVIDIA-skjermkort.

Løsning

1. Last ned og kjør nyeste BIOS fra driversiden vår.

2. Avinstaller Intel HD-grafikkdriveren og NVIDIA-grafikkdriveren.

3. Last ned og installer Intel HD-grafikkdriveren (versjon 20.19.15.4390, A07 eller nyere) fra driversiden vår.

4. Last ned og installer nyeste AMD- eller NVIDIA GeForce-driver.

• Du finner AMD-drivere på driversiden vår.

Du kan prøve å bruke den nyeste versjonen fra amd.com, men hvis denne driveren forårsaker problemer, må du bruke driveren fra driversiden vår.

• Du kan laste ned nyeste versjon av NVIDIA-drivere fra nvidia.com.

Tilbake til toppen

Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

Twitter   AlienwareServices   Facebook   Alienware Arena

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN300499

Dato sist endret: 05/05/2016 12:16 AM