Jeg har kjøpt Microsoft Office 2010 sammen med Dell-PC-en min, men det mangler

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen er et svar på rapporter om at Microsoft Office 2010 ble kjøpt, men ikke levert, på Dell-PC-er, og hvordan det kan lastes ned ved hjelp av produktnøkkelen.

Innholdsfortegnelse:

• Hva gjør jeg hvis Office 2010 ikke er installert og jeg har kjøpt en oppgradering?

• Hva gjør jeg hvis Office 2010 ikke er installert og jeg har kjøpt en oppgradering?

• Dell leverer de fleste hjemme PC-er fra fabrikken med en basisutgave av Office 2010 som heter Starter, og denne kan oppgraderes ved hjelp av identifikasjonskortet for Microsoft-produkter (MPI-kortet) som følger med i pakken. Det er mulig at Office 2010 Starter ikke er installert på PC-en selv om du har kjøpt en Office 2010-oppgradering. I slike tilfeller må du laste ned og installere Office 2010 ved hjelp av produktnøkkelen på identifikasjonskortet for Microsoft-produkter.

• Gå til Microsoft Office, og klikk på koblingen Last ned nederst på siden. Skriv inn produktnøkkelinformasjonen som du finner på identifikasjonskortet for Microsoft-produkter, og fyll ut skjemaet slik det er angitt.

Hvis du trenger informasjon om hvor du finner identifikasjonskortet for Microsoft-produkter, kan du se:
    Vanlige spørsmål for Microsoft Office 2010

Artikkel-ID: SLN85459

Dato sist endret: 21/09/2017 03:34 PM