Trådløse nettverk (Wi-Fi) til hjemmebruk

Klikk på operativsystemet som er installert på datamaskinen du prøver å koble til det trådløse nettverket, på listen nedenfor.

Merk: Hvis du er på en annen datamaskin og trenger å vite hvilket operativsystem som er installert på datamaskinen du prøver å konfigurere på det trådløse nettverket, kan du trykke på og holde nede tasten med Windows-logoen og deretter trykke på Pause-/Break-tasten (på bærbare datamaskiner kan det hende at du må trykke på og holde nede Fn-tasten før du trykker på Pause-/Break-tasten). Vinduet Systemegenskaper vises, og operativsystemet er oppført.
Pause-/Break-tasten finnes ikke lenger på enkelte nyere bærbare datamaskiner.
Du finner mer informasjon om problemer med trådløs nettverkstilkobling i Windows i følgende artikkel i Microsofts kunnskapsbase:
Problemer med trådløse nettverk i Windows

Artikkel-ID: SLN130593

Dato sist endret: 02/10/2017 11:50 AM