Dell™ Streak 7 – laddningsindikatorns tillstånd

Laddningsindikatorn på Dell Streak 7 indikerar olika tillstånd på följande sätt:
  • Fast grönt sken - Batteriet är helt laddat (när enheten är ansluten till en nätadapter).
  • Fast orange sken - Batteriet håller på att laddas (när enheten är ansluten till en nätadapter).
  • Fast rött sken - Batteriet är laddat till mindre än 4 % och laddas kritiskt (när enheten är ansluten till en nätadapter).
  • Blinkande rött sken - Batteriet är laddat till mindre än 4 % (när enheten INTE är ansluten till en nätadapter).
  • Blinkande grönt sken - Väntande avisering (när enheten INTE är ansluten till en nätadapter).

Obs!

Generellt sett ger USB-porten på en dator inte tillräckligt med ström för att ladda en Streak 7. Jag bör alltid ansluta en nätadapter när batteriet ska laddas.

Artikel-ID: SLN121912

Senast ändrad: 2016-04-12 15:34