• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Hämta och installera drivrutiner för en Dell 944-allt-i-ett-skrivare

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll

Symptom

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller anvisningar om hur du tar bort och sedan hämtar och installerar den senaste drivrutinen för skrivaren.

Innehållsförteckning:

1. Avinstallera befintliga Dell™-skrivardrivrutiner
  2. Hämta och installera drivrutiner för bläckstråleskrivare

Problem 1:   Avinstallera befintliga Dell™-skrivardrivrutiner

Innan du installerar om skrivardrivrutiner måste du ta bort alla tidigare installerade skrivardrivrutiner. I annat fall kan det leda till problem som förhindrar datorn att kommunicera med skrivaren.
Så här avinstallerar du tidigare skrivardrivrutiner:
  1. Stäng av skrivaren.
  2. Koppla bort USB-kabeln från baksidan av Dell-skrivaren, klicka på Start, markera Program, markera Dell Printers (Dell-skrivare) och markera din Dell-skrivare i listan och klicka sedan på ikonen Uninstall Dell Printer (avinstallera Dell-skrivare).
  3. När bekräftelsefönstret Dell Printer Uninstall (avinstallation av Dell-skrivare) visas klickar du på Yes (ja). Det tar några minuter för den här processen att slutföras. Försök inte att stänga av datorn under tiden.
  4. När fönstret Dell Printer Uninstallation (avinstallation av Dell-skrivare) visas markerar du Yes, I want to restart my computer right now (recommended) (ja, jag vill starta om datorn nu – rekommenderas) och klickar sedan på OK. (Systemet stängs av och startas om automatiskt.)

När systemet har startats om är avinstallationen klar.

SLN149592_sv__1new_note Obs!
  Anslut inte USB-kabeln till skrivaren igen förrän du har hämtat och installerat om drivrutinerna för skrivaren.

Överst på sidan

Problem 2:   Hämta och installera drivrutiner för bläckstråleskrivare

Så här hämtar du drivrutinen till 944-allt-i-ett-skrivaren från support.dell.com:
  1. Gå till hämtningssidan för 944-skrivare.

2. Välj önskat operativsystem i listrutan enligt bild 1.

Operativsystem:     SLN149592_sv__2Driver and downloads question mark
    SLN149592_sv__3dropdownleftside
      Windows Vista, 32-bitars
    SLN149592_sv__4drowpdownarrow
    Kategori:     SLN149592_sv__2Driver and downloads question mark
    SLN149592_sv__3dropdownleftside
      Alla
    SLN149592_sv__4drowpdownarrow
    Bild 1: Listmeny för drivrutiner och nedladdningar

SLN149592_sv__1new_note Obs!
    Klicka på Fler filteralternativ om du vill visa fler alternativ.

3. Klicka på SLN149592_sv__9primary Hämta till höger om Dell – Drivrutin.

SLN149592_sv__1new_note Obs!
      När du hämtar den accepterar du villkoren i Dells licensavtal för programvara.

4. Klicka på knappen Kör.

5. Kontrollera att kryssrutan vid Stäng den här dialogrutan när hämtningen är slutförd är avmarkerad.

6. När hämtningen har slutförts klickar du på Tillåt eller Kör.

7. I fönstret Skrivare: klickar du på Fortsätt.

8. I fönstret Select the folder where you want to unzip the files to (välj den mapp där du vill packa upp filerna) klickar du på OK.

9. Om du får en fråga om ifall du vill skriva över mappen klickar du på Yes to All (ja till alla). Om du får en fråga om ifall du vill skapa en mapp klickar du på Yes (ja).

10. I fönstret All files were successfully unzipped (alla filer har packats upp) klickar du på OK.

11. Installera drivrutinen med hjälp av anvisningarna som visas.

12. Om du uppmanas att starta om systemet klickar du på OK.

Berörd produkt

Dell 944 All In One Inkjet Printer

Senaste publiceringsdatum

02 sep. 2021