Dell XPS 10-pekdatorn kanske inte ansluter till ett känt Wi-Fi-nätverk efter att flygplansläge har använts

Artikelsammanfattning: I den här artikeln behandlas problemet med att pekdatorn Dell XPS 10 ibland inte återansluter till ett känt Wi-Fi-nätverk efter att flygplansläge har varit aktiverat.

Problem:
Ägare till Dell XPS 10-pekdatorer kan ha lagt märke till att enheten inte automatiskt återansluter till ett känt Wi-Fi-åtkomstpunkt (AP) efter att flygplansläge har varit aktiverat.

Diskussion:
Om du aktiverar och sedan inaktiverar flygplansläge kan det hända att enheten inte omedelbart återansluter till en känd, tidigare godkänd, åtkomstpunkt. Om du väntar minst 2 minuter återansluter enheten automatiskt. Det här är ett problem som kan återkomma då och då, men det är inte troligt att det uppstår varje gång flygplansläge inaktiveras.

Lösning:
Det är ett känt problem som även kan uppstå i andra enheter med Windows 8/RT. Så snart en lösning finns tillgänglig tillhandahålls den via Microsoft Update-processen.

Artikel-ID: SLN128937

Senast ändrad: 2013-03-06 00:00