Min Dell-dator levererades utan skivor

Innehållsförteckning

1. Varför fick jag inga skivor till mitt Dell-system?
  2. Var hittar jag information om säkerhets- och återställningsprogrammet? Hur skapar jag systemåterställningsskivor?

Den här artikeln innehåller information om varför din dator inte levererades med någon skiva och hur du använder programvara för säkerhetskopiering och återställning.

Varför fick jag inga skivor till mitt Dell-system?

För oss på Dell är det viktigt att lyssna på kunderna. Dell arbetar ständigt för att leverera de bästa produkterna och lösningarna, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. Vi vet att det lätt uppstår högar med skivor som kan vara svåra att hitta när man behöver dem. Detta kan vara tidsödande och minska produktiviteten. Vi har skapat två programvaruprodukter för säkerhetskopiering och återställning. Med de här produkterna kan du säkerhetskopiera och återställa data på din dator till en skiva eller ett USB-minne när som helst. Du kan även återställa systemet till fabriksavbildningen från hårddisken eller i en del fall den skiva eller det USB-minne som du har skapat med programvaran.
Överst på sidan

Var hittar jag information om säkerhets- och återställningsprogrammet?

Dell har Backup and Recovery information på vår hemsida finns * här * . Utöver detta har vi Restore och Resinstall information för alla Windows-operativsystem i vår kunskapsbas articlce "Återställ / Resintall Windows "

Artikel-ID: SLN128947

Senast ändrad: 2016-07-13 04:10