Hämta och installera drivrutiner för en Dell™ A920-skrivare

Innehållsförteckning:

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller anvisningar om hur du tar bort och sedan hämtar och installerar den senaste drivrutinen för skrivaren.

Problem 1: Avinstallera befintliga Dell-skrivardrivrutiner

Innan du installerar om skrivardrivrutiner måste du ta bort alla tidigare installerade skrivardrivrutiner. I annat fall kan det leda till problem som förhindrar datorn från att kommunicera med skrivaren.

Så här avinstallerar du tidigare skrivardrivrutiner:

1. Stäng av skrivaren.
  2. Koppla bort USB-kabeln från baksidan av Dell-skrivaren, klicka på Start , markera Alla programs(Alla program), markera Dell™ Printers (Dell-skrivare) och markera din Dell-skrivare i listan och klicka sedan på ikonen Uninstall Dell Printer (avinstallera Dell-skrivare).
  3. När bekräftelsefönstret Dell Printer Uninstall (avinstallation av Dell-skrivare) visas klickar du på Yes (ja). Det tar några minuter för den här processen att slutföras. Försök inte att stänga av datorn under tiden.
  4. När fönstret Dell Printer Uninstallation (avinstallation av Dell-skrivare) visas markerar du Yes, I want to restart my computer right now (recommended) (ja, jag vill starta om datorn nu – rekommenderas) och klickar sedan påOK. (Systemet stängs av och startas om automatiskt.)

När systemet har startats om är avinstallationen klar.
Obs! Anslut inte USB-kabeln till skrivaren igen förrän du har hämtat och installerat om drivrutinerna för skrivaren.

Överst på sidan

Problem 2: Hämta och installera drivrutiner för bläckstråleskrivare

Så här hämtar du drivrutinen till A920-allt-i-ett-skrivaren från support.dell.com:

Bläddra till hämtningssidan för A920.

• Välj önskat operativsystem i listrutan enligt bild 1.

Operativsystem:
    Windows Vista, 32-bitars
    Kategori:
    Alla
    Bild 1: Listmeny för drivrutiner och hämtningsbara filer
    Obs! Klicka på Fler filteralternativ om du vill visa fler alternativ.

• Klicka på Hämta till höger om Dell - Drivrutin.

Obs! När du hämtar filen accepterar du villkoren i Dells licensavtal för programvara.

• Klicka på knappen Kör.

• Kontrollera att kryssrutan vid Stäng den här dialogrutan när hämtningen är slutförd är avmarkerad.

• När hämtningen har slutförts klickar du på Allow (tillåt) eller Run (kör).

• I fönstret Skrivare: klickar du på Fortsätt.

• I fönstret Select the folder where you want to unzip the files to (välj den mapp där du vill packa upp filerna) klickar du på OK.

• Om du får en fråga om ifall du vill skriva över mappen klickar du på Yes to All (ja till alla). Om du får en fråga om ifall du vill skapa en mapp klickar du på Yes (ja).

• I fönstret All files were successfully unzipped (alla filer har packats upp) klickar du på OK.

• Installera drivrutinen med hjälp av anvisningarna som visas.

• Om du uppmanas att starta om systemet klickar du på OK.

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN129424

Senast ändrad: 2018-03-15 10:54