Dell XPS 10-pekdatorn kan få felet ”USB Not Recognized” (USB kan inte identifieras)

Artikelsammanfattning: Den här artikeln tar upp ett problem med att vissa USB-enheter triggar felet ”USB Not Recognized” (USB kan inte identifieras) på Dell XPS 10.

Problem:
Ägare av Dell XPS 10 kan se felet ”USB Not Recognized” (USB kan inte identifieras) när pekdatorn dockas eller enheten startas.

Diskussion:
Tangentbordsdockan till XPS 10 har två USB-portar och själva pekdatorn har en mini-USB-port. De här portarna har max 500 milliamp var. Det stödjer de flesta möss och tangentbord, men räcker inte för en optisk enhet eller extern hårddisk som inte har sin egen strömförsörjning.

Lösning:
Maskinvaran fungerar så här. Ta bort enheten från USB-porten för att rensa felet. De här enheterna fungerar bara på XPS 10 om de har sin egna externa strömförsörjning.

Artikel-ID: SLN129540

Senast ändrad: 2013-03-24 00:00