Det kanske inte går att starta Dell XPS 18 direkt när systemet packas upp

I den här artikeln förklaras varför det kan verka som att det inte går att starta Dell XPS 18-systemet när det först packas upp.

Problem:
Det kan verka som att det inte går att starta Dell XPS 18 direkt när systemet först packas upp.

Beskrivning:
Ett specialläge är aktiverat för Dell XPS 18-systemet under frakt, vilket förhindrar oavsiktlig batteriurladdning orsakad av att strömknappen kommer i kontakt med förpackningsmaterialet.

Lösning:
Det här är inte ett maskinvaru- eller programvarufel. När enheten slås på första gången måste nätadaptern vara ansluten till systemet. När enheten väl har slagits på en gång går det att starta den med eller utan nätadapter i fortsättningen, så länge det finns tillräckligt med batteriladdning.

Artikel-ID: SLN129583

Senast ändrad: 2016-06-29 04:00