Kunskapsbank

Det kan hända att det inte går att vrida Dell XPS 18-skärmen som förväntatDet kan hända att det inte går att vrida Dell XPS 18-skärmen som förväntat i vissa positioner.


Problem:
När XPS 18-skärmen är i vissa lägen kan det hända att det inte går att vrida den som förväntat.

Beskrivning:
Om XPS 18 används med de vikbara fötterna (tillval) i lågt läge (med fötterna utfällda på den sida som är längst från användaren) kan det hända att skärmen inte vrids automatiskt.
Lösning:
Det här är inget systemfel. Det fungerar i enlighet med Microsoft-krav. Microsoft kräver att systemet höjs till en vinkel på minst 35 grader innan rotation fungerar. Den låga positionen är ungefär 20 grader. Om systemet lyfts upp till en vinkel på minst 35 grader kan skärmen rotera till den önskade positionen och kan därefter återgå till den låga positionen för användning. Om du upplever problem med att skärmen inte låser sig vid önskad rotation kan du använda låsfunktionen för att förhindra oavsiktlig rotation. Lås skärmpositionen genom att svepa in från höger och välja inställningar. Tryck sedan på skärmikonen för att låsa eller låsa upp rotationsfunktionen. Observera att alternativen skärmikon och rotationslås inte finns om enheten är installerad i dockningsstället.

Artikel-ID: SLN129584

Senast ändrad: 2016-01-11 10:02


Betygsätt den här artikeln

Korrekt
Användbart
Lätt att förstå
Var den här artikeln till nytta?
Ja Nej
Skicka dina synpunkter
Kommentarer får inte innehålla följande specialtecken: <>()\
Vårt feedbacksystem är tyvärr ut funktion just nu. Försök igen senare.

Tack för dina synpunkter.