Sök efter de senaste Windows-uppdateringarna i Windows 8 eller RT

Artikelsammanfattning: I den här artikeln beskrivs hur du kontrollerar att du har de senaste Windows-uppdateringarna installerade i pekdatorer med operativsystemet Windows 8 eller RT.

Så här söker du efter de senaste Windows-uppdateringarna i Windows 8 eller RT:
  1. Dra med fingret från höger eller flytta muspekaren till höger sida av skärmen så visas snabbknappsfältet.
  2. Välj Inställningar.
  3. Längst ned på skärmen väljer du Ändra datorinställningar.
  4. Längst ned i listan till vänster väljer du Windows Update.
  5. Välj Sök efter uppdateringar.

Du kan göra inställningar i Windows så att uppdateringar installeras automatiskt. Uppdateringarna installeras automatiskt vid specifika tidpunkter i enheten eller systemet när det aktiveras och ansluts till internet.

Artikel-ID: SLN161948

Senast ändrad: 2016-04-19 08:48