Ingen NVIDIA Control Panel alternativet efter uppgradering till Windows 7

Ingen NVIDIA Control Panel alternativet efter uppgradering till Windows 7

Efter uppgradering till Windows 7, kan det finnas något alternativ från högerklicksmenyn på skrivbordet eller från Kontrollpanelen i Windows 7 NVIDIA Control Panel.

Användarna kommer att behöva uppgradera till den senaste NVIDIA-drivrutinerna för att lösa problemet problemet.

Hämta och installera den senaste versionen av videodrivrutinen

Hämta och installera de senaste videodrivrutinerna med hjälp av följande anvisningar:

1. Klicka här så öppnas sidan Drivrutiner och nedladdningar.

2. Klicka på

Ange ett service tag-nummer
    om du vill använda service tag-numret till att söka efter en drivrutin. Klicka på
    OK
    .
    Obs!
    Om service tag-numret inte är tillgängligt klickar du på
    Välj modell
    samt lämplig produkttyp och produktmodell. Klicka sedan på
    Bekräfta
    .
  3. Välj det operativsystem som är installerat på din dator från rullgardinsmenyn Operativsystem:.

4. Välj språk i listrutan Drivrutinsspråk om standardvärdet inte är rätt.

5. Välj Video från rullgardinsmenyn Kategori:.

6. Välj önskad drivrutin för systemet i kolumnen Filnamn så visas filhämtningssidan.

Obs!
    Om onlineverktyget för systeminformation eller fakturan innehåller information om vilka drivrutiner som ska hämtas använder du den informationen.

Läs informationen på sidan, inklusive installationsanvisningarna och viktig information.
  7. Klicka på Hämta nu. Det kan hända att en varning visas med en uppmaning om att köra eller spara filen.

8. Klicka på Spara.

9. När fönstret Spara som visas väljer du en mapp där du vill spara filen du hämtar och klickar på Spara. Ett fönster med hämtningsstatus visas.

10. När hämtningen är klar följer du installationsanvisningarna.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN18296

Senast ändrad: 2017-02-07 02:23