Bärbar LCD-skärm stängs av under normal användning

Artikeln beskrivs hur du löser problem med en LCD-skärm stängs av eller att övergå till vänteläge/vänte- eller viloläge under normal användning.

LCD-skärmen stängs av under användning

Du kan uppleva symptom som betecknar LCD-skärmen stängs av eller går in i ett vänteläge/pausat eller viloläge.

Kontrollera följande möjliga orsaker:

• Magnetiska armband och smycken

• Stackning av bärbara datorer ovanpå varandra

• Elektriska apparater i närheten av

• Andra magnetiska källor

På många system finns det en magnet finns i LCD-surround (A) (vanligtvis övre högra hörnet) när skärmen är stängd det leder till en tryckknapp i handledsstödet (B) för att stänga och genomför en krets.

Det i sin tur kommer att aktivera alla nödvändiga åtgärder operativsystemet har ställts in för 'när locket är stängt' normalt stängs LCD-skärmen eller skicka systemet i ett lågenergiläge.

Tryckknapp bild som visar effekterna av magneter.
Pic1: visar ungefärlig placering av LCD-tryckknapp och magneten som kan skapa en ingen video-situation.

Artikel-ID: SLN286221

Senast ändrad: 2017-04-05 10:15