Dockningsalternativ för Dell Venue 11 Pro 5130

Det finns tre olika dockningsalternativ för Dell Venue 11 Pro.

Skrivbordsdocka

Skrivbordsdockningsstationen drivs av den nätadapter som medföljde surfplattan och utökar surfplattans anslutningsalternativ.

1. Nätkontakt
  2. USB 3.0-kontakter
  3. Nätverkskontakt
  4. HDMI-kontakt
  5. DisplayPort-kontakt

Sätt bara in surfplattan i kontakterna och sätt i nätadaptern i strömkontakten på baksidan.

Mobil tangentbordsdocka

Den mobila tangentbordsdockan ger ett fullt funktionellt tangentbord med styrplattekontroller.
  1. Du ansluter surfplattan till den mobila tangentbordsdockan genom att rikta in surfplattan med tangentbordskontakten och koppla in den.

2. Därefter öppnar du surfplattan genom att lyfta på framsidan och slå på den som vanligt.

3. Du kopplar bort surfplattan från tangentbordet genom att trycka in och släppa upp knappen.

Tunt resetangentbord

Det tunna resetangentbordet är ett lättviktigt tangentbordsalternativ som sparar plats.

1. Lägg det tunna resetangentbordet platt på ett skrivbord eller bord och sätt in surfplattan i kontakterna.

2. Vik upp tangentbordslocket i stödposition.

Artikel-ID: SLN287173

Senast ändrad: 2014-02-12 00:00