Betydelse av batteristatuslampa för Chromebook

Artikelsammanfattning: den här artikeln beskriver vad statuslampan för batteriet innebär.

Statusindikatorlampa för batteriet

Statusindikatorlampan för batteriet sitter på framsidan av chassit, så som du kan se i bilden nedan.
I tabellen finns definitioner för statusindikatorlampan.
Chassits indikatorlampa

Statuslampa
Statusindikatorlampa Beskrivning
Av Nätdriven: laddningsnivån högre än 96 %
Vit Nätdriven: laddningsnivån lägre än 96 %, Laddar
Av Ingen nätström ansluten: batteridriven, laddningsnivån högre än 14 %
Av Ingen nätström ansluten: batteridriven, laddningsnivån lägre än 14 %, enheten är i S5
Gult Ingen nätström ansluten: batteridriven, laddningsnivån lägre än 14 %, enheten är i S0 eller S3
Blinkande gult Batterifel

Obs! Gör så här om batteriet inte verkar laddas:
  1. Prova med en annan nätadapter, om du har en.
  2. Återställa Chromebook till fabriksinställningarna. (Val av språk längst ned på sidan.)
  3. Utför ett batteristatustest med nätadaptern. Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank Battery Health Check (kontroll av batteristatus).

Artikel-ID: SLN288782

Senast ändrad: 2017-03-02 09:33