Lösa problem med papperstrassel i skrivaren

Innehållsförteckning:

1. Lösa problem med papperstrassel
  2. Hämta och visa handböcker för skrivare

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med papperstrassel.

1. Lösa problem med papperstrassel

1. Stäng av skrivaren och koppla bort den från eluttaget.

2. Öppna skrivaren och kontrollera om papper har fastnat i pappersbanan eller matats snett.
    • De viktigaste områdena anges i diagrammen för pappersbanan som oftast finns på insidan av locket, eller i skrivarhandboken. Mer information om hur du hittar skrivarhandboken finns i avsnittet Hämta och visa handböcker för skrivare.

VARNING: Skrivarkomponenter inuti skrivaren kan vara mycket heta! Hanteras FÖRSIKTIGT.

3. Om papperet är skrynkligt eller tillknölat tar du försiktigt bort allt papper som fastnat.

4. Om papperet ser ut att ligga i en felaktig vinkel tar du bort arket, annars kan det matas snett genom skrivaren.
    • Ta bort pappersbunten och lägg sedan i den igen. Se till att pappersledarna justeras korrekt.

5. Stäng skrivarlocket.

6. Anslut skrivaren till eluttaget.

7. Slå på skrivaren på nytt.
    Obs! Om skrivaren fortfarande anger att det finns papperstrassel upprepar du steg 1 till 6.

8. Skicka utskriftsjobbet igen.

Överst på sidan

2. Hämta och visa handböcker för skrivare

1. Bläddra till sidan med Dells produktväljare.

2. Skriv in skrivarens Service Tag-nummer under Skriv in Service Tag-numret om du vill ha en fullständig lista med drivrutiner och manualer för den specifika produktmodellen. Klicka på Skicka när du vill fortsätta.
    Obs! Information om hur du hittar skrivarens Service Tag finns i artikeln How to Find the Service tag on a Dell Printer (Så här hittar du Service Tag-numret på en Dell-skrivare) i Dells kunskapsbank.

Obs! Om Service Tag-numret inte hittas klickar du på:
    1. Klicka på Skrivare.
    2. Klicka på Laserskrivare (svartvitt), färglaserskrivare eller allt-i-ett-bläckstråleskrivare.
    3. Välj skrivarmodell (modellnumret visas på framsidan av din skrivare).

3. Klicka på Handböcker.

4. Klicka på PDF till höger om den handbok du vill använda.
    Obs!
    • Om handböckerna finns tillgängliga på andra språk visas alternativet Fler språk.
    • Du kan hämta en PDF-läsare (Acrobat) från Adobe utan extra kostnad.

Överst på sidan

Klicka på knappen nedan för att tweeta feedback eller be om hjälp om något i ovanstående artikel.

Artikel-ID: SLN289847

Senast ändrad: 2017-01-24 09:55