Dell Backup and Recovery (Dells säkerhetskopiering och återställning) (DBaR) och Windows 10

Den här artikeln innehåller information om ”Dell Backup and Recovery (DBaR) och Windows 10”.

DBaR 1.9 är endast tillgänglig för system som uppgraderar till Windows 10.

DBaR-uppdateringen till version 1.9 är endast tillgänglig för system som uppgraderar till Windows 10. Detta är för att bibehålla kompatibiliteten för DBaR-programmet.

System som levereras med Windows 10 har inte DBaR förinstallerat.

Obs! Om DBaR inte uppdateras enligt rekommendationerna (innan du uppdaterar till Windows 10) är den enda lösningen att återgå till ett tidigare fungerande operativsystem. Om OS-återställningen inte lyckas kan den sista lösningen kräva installation av ett rent operativsystem och att DBaR installeras igen.

Uppdateringsavisering.

Dell-system som har Dell Backup and Recovery (DBaR) och har uppgraderat till operativsystemet Windows 10 kommer att se en uppdatering som rekommenderas av Dell på Dells DBaR-kontrollpanel. Den här uppdateringen av Windows 10 uppdaterar DBaR till version 1.9, som är helt kompatibel med Windows 10.

Om en hämtningslänk behövs för DBaR 1.9 kan den hämtas från följande länk: Dell Backup and Recovery (DBaR) Version 1.9 (Se bild 1).

OBS! DBaR 1.9 FÅR INTE installeras på system som levererats med Windows 10. DBaR 1.9 är ENDAST för SYSTEM SOM UPPGRADERATS TILL WINDOWS 10.

System som levereras med Windows 10 installerat på fabrik använder inbyggd Säkerhetskopiering och återställning i Windows 10. Windows Säkerhetskopiering och återställning kan du hitta genom att klicka på Start, Inställningar, Uppdatera & Säkerhet och sedan Säkerhetskopiering.

DBaR, Dells rekommendation för uppdatering
Bild 1. DBaR, Dells rekommendation för uppdatering

Klicka på knappen Installera/Uppgradera för att starta uppgraderingen. (Se bild 2.)

DBaR, installera, uppdatera
Bild 2. – DBaR, installera, uppdatera

Klicka sedan på knappen Start. (Se bild 3.)

Knappen DBaR-start
Bild 3. – Knappen DBaR-start

Om du tittar efter en webbuppdatering på DBaR när du är i Windows 8.1 kommer du att se meddelandet nedan: (Se bild 4).

DBaR-uppdatering tillgänglig
Bild 4. – DBaR-uppdatering tillgänglig

Artikel-ID: SLN298526

Senast ändrad: 2018-06-13 07:15