Hur löser jag olika processor erros efter processorn och / eller moderkortet ersätts på en Dell Inspiron 600m ?

Processor mikrokod Felmeddelanden

Efter byte av processor och / eller moderkort på en Inspiron 600m , kan du få ett av följande felmeddelanden under Power On Self Test ( POST ) :

• Unsupported CPU detected
  • An Unsupported Processor Was Found In System
  • Processor Microcode Error

Förutom de ovanstående felmeddelanden , kanske datorn inte slutföra videoutgång POST eller display.

NOTE:

BIOS -version som kommer att lösa det här problemet är A16 eller senare

Hämta och installera den senaste BIOS-uppdateringen

1. Bläddra till sidan Drivrutiner och nedladdningar.

2. Klicka på Ange ett service tag om du vill använda service tag-numret till att söka efter BIOS-uppdateringen.

Obs!
    Om service tag-numret inte är tillgängligt klickar du på Välj modell och väljer lämplig produkttyp och produktmodell.
  3. Klicka på Skicka.

4. Välj önskade inställningar för operativsystem, drivrutinsspråk och prioritet från listrutorna (bild 1). Listrutan Kategori ska vara inställd på BIOS.

Operativsystem:
    Windows Vista, 32-bitars
    Drivrutinens språk:
    Engelska
    Kategori:
    BIOS
    Betydelse:
    Alla
    Bild 1: Listmeny för drivrutiner och nedladdningar
  5. Välj vilket BIOS-uppdateringspaket du vill hämta från kolumnen Filtitel så visas filhämtningssidan.

Obs!
    Om onlineverktyget för systeminformation eller fakturan innehåller information om vilka drivrutiner som ska hämtas använder du den informationen.
  6. Läs information på sidan.

7. Klicka på Hämta nu. Det kan hända att en varning visas med en uppmaning om att köra eller spara filen.

Obs!
    Om fönstret för Dells hanterare för nedladdning av drivrutiner visas klickar du på Install (installera).
  8. Klicka på Save (spara).

9. När fönstret Spara som visas väljer du en mapp där du vill spara filen du hämtar och klickar sedan på Spara.

10. När hämtningen är klar klickar du på Open Folder (öppna mapp) i Dells hanterare för nedladdning av drivrutiner.

11. Dubbelklicka på filen och följ installationsanvisningarna.

Mer information om var du hittar installationsanvisningar finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: Where To Find Driver Download And Installation Instructions (Här hittar du hämtnings- och installationsanvisningar)

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN67039

Senast ändrad: 2016-01-20 08:49