Användarhandböcker och felsökning för platt-tv-apparater från Dell

I den här artikeln finns information om hur du hämtar handboken för att konfigurera och använda tv-apparaten, samt ytterligare länkar till information om felsökning.

1. Gå till sidan med Dells produktväljare.

2. Under Ange ditt Service Tag-nummer (om tillgänglig). Klicka på Skicka när du vill fortsätta.
    Obs! Information om hur du hittar datorns Service Tag-nummer finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: What is a Service Tag and How Do I Locate It? (Vad är ett service tag-nummer och hur hittar jag det?).
    Obs! Om Service Tag-numret inte hittas klickar du på:
    1. Sök efter en produkt
    2. Elektronik och tillbehör.
    3. Klicka på TV och tv-mottagare
    4. Välj tv-modell (tv-apparatens modellnummer finns på framsidan av din tv-apparat)

3. Du tas nu till din produktsida. Klicka på Handbok under bilden på din modell.

4. Klicka på PDF till höger om den handbok du vill ha.
    Obs!
    • Om handböckerna finns tillgängliga på andra språk visas alternativet Fler språk.
    • Du kan hämta en PDF-läsare (Acrobat) från Adobe utan extra kostnad.

Artikel-ID: SLN148868

Senast ändrad: 2016-04-25 08:32