Så här skannar du med din Dell-skrivare

Artikelsammanfattning: Så här skannar du med din Dell-skrivare

Innehållsförteckning:
  1. Skanna till USB-enhet
  2. Skanna över USB-anslutning
  3. Skanna över nätverksanslutning
  4. Skanna till e-post

1.

Skanna till USB-enhet

Dells laser-MFP med en USB-port på framsidan har stöd för att skanna direkt till USB-minnesenheter. I användarhandboken finns detaljerade instruktioner för din modell.

Generellt måste du se till att USB-enheten har tillräckligt med utrymme för skannade bilder och är formaterad till ett kompatibelt filsystem.

Överst på sidan

2.

Skanna över USB-anslutning

Skanning över en USB-anslutning kräver att skannerns TWAIN- eller WIA-drivrutin är installerad. Drivrutinen finns på installations-CD:n som paketeras med skrivaren eller kan laddas ned från Dells supportwebbplats

Ytterligare programvara för att ta bilden krävs, även om den kan vara så enkel som Microsoft Paint eller Windows fax- och skanningsverktyg

Se din
användarhandbok för detaljerade instruktioner för din modell.

Överst på sidan

3.

Skanna över nätverksanslutning

Skanning över nätverk gör du oftast antingen genom att
  • ha programvara för nätverksskanning på datorn som "lyssnar" av nätverket efter skickade skanningar. Det är vanligare på Dell Mono MFP. Programvaran finns på installations-CD:n som paketeras med skrivaren eller kan laddas ned från Dells supportwebbplats

eller
  • Skanna direkt till en SMB-delning (Windows-delad mapp). Det är vanligare på Dells färg-MFP. Klicka här för anvisningar om hur du konfigurerar och felsöker SMB-nätverksskanning

Överst på sidan

4.

Skanna till e-post

Observera att SSL- eller TLS-kryptering kanske inte stöds i din enhets funktion för skanning till e-post.

Kontrollera
användarguiden för detaljerad produktspecifikation och inställningsguider

Överst på sidan

Om du behöver mer hjälp eller vill ge oss feedback kan du kontakta vårt teknikteam på Twitter.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN286200

Senast ändrad: 2015-12-16 09:39