Ladda och aktivera på surfplattan Dell XPS 12 9250

Obs! Eftersom batteriet kan ha laddats ur under leveransen kan det vara nödvändigt att ladda batteriet innan du startar surfplattan.

USB-C-kontakten på surfplattan XPS 12 9250 kan användas för dataöverföring eller strömanslutning, men inte samtidigt. När den ansluts till en USB-port på en dator växlar den automatiskt till dataöverföringsläge och laddar inte batteriet. När du vill ladda enheten ska du alltid använda strömadaptern tillsammans med den USB-till-USB-C-kabel som medföljde enheten. USB-C-kontakten finns på vänster.

Lampstatus Vad det betyder
Fast vitt sken Batteriet laddas.
Fast gult sken Batteriet har låg nivå och surfplattan är på eller i ett anslutet viloläge – skärmen är av men surfplattan är fortfarande på.
Av Batteriet laddar inte eller är fulladdat.
Blinkande gult Batteriet är på en kritisk nivå och är inte tillräckligt laddat för att kunna starta. Om strömknappen trycks in i det här läget slås lampan på i 3 sekunder och slås sedan av igen. Fortsätt ladda surfplattan.

I normala fall kräver batteriet omkring 4 timmar för att ladda helt. Laddningsstatusen kan kontrolleras inifrån operativsystemet.

OBS! Mer information om att använda och felsöka XPS12-enheten finns på sidan Handböcker för XPS 12.

När du ska slå på surfplattan håller du den horisontellt med webbkameran överst. Tryck sedan på och håll in strömknappen längst till höger på överkanten i tre till fem sekunder.
Varning: Ladda batteriet i en omgivande temperatur på 0 grader Celsius (32 grader Fahrenheit) till 35 grader Celsius (95 grader Fahrenheit). Använd bara den medföljande strömadaptern för att ladda surfplattan. Att använda andra strömadaptrar eller mikro-USB-kablar kan skada surfplattan.

Artikel-ID: SLN300267

Senast ändrad: 2015-12-01 12:29