Konfigurera fil- och skrivardelning

Klicka på operativsystemet som är installerat på din nyaste dator, från nedanstående lista.

Obs! Om du sitter vid en annan dator, och vill veta vilket operativsystem som är installerat i den dator där du försöker konfigurera fil- och skrivardelning, håller du Windows-tangenten nedtryckt samtidigt som du trycker på tangenten eller . (På bärbara datorer kan det hända att du måste trycka på och hålla -tangenten nedtryckt innan du trycker på Pause/Break.) Fönstret Systemegenskaper öppnas och operativsystemet visas.
Vissa nyare bärbara datorer har inte någon Pause/Break-tangent.

Artikel-ID: SLN290035

Senast ändrad: 2017-02-15 15:43