USB-porten på en platt bildskärm fungerar inte

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller information om hur du felsöker USB-portarna på platta bildskärmar.

Innehållsförteckning:

1. Kontrollera att USB-uppströmskabeln är ansluten.
  2. Starta om datorn och bildskärmen.
  3. Kontrollera att bildskärmen är påslagen.
  4. Försök med en annan USB-port på bildskärmen.
  5. Försök med att ansluta USB-enheten till en USB-port på datorn.

Problem 1: Kontrollera att USB-uppströmskabeln är ansluten.

1. Kontrollera att det finns en USB-kabel som ansluter bildskärmen till datorn utöver bildskärmskabeln.

2. Kontrollera att USB-kabelns ena ände (figur 1) är ansluten till USB-porten bredvid de övriga portarna på bildskärmen.

Figur 1: USB-uppströmskabelns ände som ansluts till bildskärmen.

3. Kontrollera att USB-kabelns andra ände är ansluten till datorn.

Överst på sidan

Problem 2: Starta om datorn och bildskärmen.

1. Starta om datorn.

2. Stäng av bildskärmen och sätt på den igen.

3. Innan du kontrollerar USB-anslutningen ser du till att bildskärmen har varit igång i minst 15 sekunder.

Överst på sidan

Problem 3: Kontrollera att bildskärmen är påslagen.

Verifiera att bildskärmens strömindikator är tänd och att bildskärmen visar en bild.

Överst på sidan

Problem 4: Försök med en annan USB-port på bildskärmen.

Koppla från USB-enheten du försöker använda och anslut den till en annan USB-port på bildskärmen.

Överst på sidan

Problem 5: Försök med att ansluta USB-enheten till en USB-port på datorn.

Verifiera att enheten fungerar genom att ansluta den direkt till en USB-port på datorn.

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN145032

Senast ändrad: 2012-07-16 00:00