Alienware 13 R2, 15 R2 och 17 R3 – Förvrängningar visas på LCD-skärmen när jag spelar spel

Alienware 13 R2, 15 R2 och 17 R3
Förvrängningar visas på LCD-skärmen när jag spelar spel

Den här artikeln visar hur du löser problem med LCD-förvrängning, linjer, flimmer och BSOD med Alienware 13 R2, 15 R2 och 17 R3 när du spelar spel.

System som stöds:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3

Vad händer?

Ibland under spelande kan användaren se en förvrängning eller fördröjning i spelet.

Detta kan ske på system med Windows 8.1 och Windows 10 med både AMD- eller NVIDIA-grafikkort

Lösning

1. Hämta och kör den senaste BIOS från vår drivrutinsida

2. Avinstallera Intel HD-grafikdrivrutinen och NVIDIA-grafikdrivrutinen

3. Hämta och installera Intel HD-grafikdrivrutinen (version 20.19.15.4390, A07 eller senare) från vår drivrutinsida

4. Hämta och installera de senaste AMD- eller NVIDIA GeForce-drivrutinerna.

• AMD-drivrutiner finns på vår drivrutinsida

Du kan använda den senaste versionen från amd.com, men om den drivrutinen orsakar några problem bör du använda drivrutinen från vår drivrutinsida

• Du kan hämta de senaste versionerna av NVIDIA-drivrutiner från nvidia.com

Överst på sidan

Hittar du inte vad du letar efter?
Be våra experter om hjälp:

Twitter   AlienwareServices   Facebook   Alienware Arena

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN300499

Senast ändrad: 2016-05-05 00:16